Oss

Galliershof 4

€ 219.500,- k.k.
Favoriet
Pand: 160 m2
Perceel: 86 m2

Over dit pand

Op de allereerste plaats heeft deze bedrijfsruimte een perfecte bereikbaarheid. Het bedrijfsverzamelgebouw Midi Center Oss op bedrijventerrein Danenhoef bevindt zich namelijk pal naast de N329. Dat garandeert een rechtstreekse route naar de opritten van de A50 en A59. Dat betekent dat routes naar alle delen van Nederland binnen vijf minuten helemaal open liggen.

Wie via de overheaddeur of aparte loopdeur naar binnen gaat komt in een open werkgedeelte van 80 vierkante meter. Door de opzet en goede staat van onderhoud kan de begane grond meteen voor een scala van activiteiten worden gebruikt. Daarnaast zijn er op de verdieping twee met wanden gescheiden ruimtes beschikbaar. Deze kunnen door de afmetingen en indeling prima als kantoor en hobbyruimte of opslag worden gebruikt.

De bedrijfsruimte heeft een toiletruimte en eigen meterkast in de hal van de begane grond. Er is ook een wastafel aanwezig in de werkruimte beneden. Op de verdieping is in een van de kantoorruimtes een compacte pantry beschikbaar.

Kenmerken

+ Parkeren voor het pand. Voor elke unit zijn ca. 2 parkeerplaatsen beschikbaar. Er zijn in totaal 100 parkeerplaatsen op het terrein. Er is altijd parkeerruimte beschikbaar.

+ Toegangsdeur tot hal met meterkast, toiletruimte met wandtoilet en fonteintje, houten trap naar verdieping en tussendeur naar bedrijfsruimte op begane grond.

+ Royale open werkruimte van 80 m² is ook toegankelijk via de overheaddeur aan de voorzijde. Er is een wastafel aanwezig.

+ Verdieping is uitgevoerd met twee ramen aan de voorzijde en beschikt over drie royale ruimtes.

+ Voorzien van betonnen vloeren, dubbele beglazing met houten kozijnen.

+ Eerste verdieping voorzien van systeemplafond met ledverlichting.

+ Het pand is voorzien van een verwarmingsketel met radiatoren.

+ Het terrein is 's avonds, 's nachts en op zondagen afgesloten met schuifpoorten. De nieuwe eigenaar krijgt vier afstandsbedieningen (meerdere zijn wel bij te bestellen).

+ Jaarlijkse VVE bijdrage is €895,- excl btw. (2023).


Afmetingen

+ Begane grond: 80 m2.
+ 1e verdieping: 80 m2.
+ Totaal: 160 m2.
+ Hoogte begane grond: 2,84 m.
+ Hoogte verdieping: 2,9 m.
+ Breedte sectionaaldeur: ca. 3,5 m.

Aanvaarding
In nader overleg.

Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 219.500,- k.k.
Status: Verkocht
Bouw
Type: Bedrijfsruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 160 m2
Perceeloppervlakte: 86 m2

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken