Oss

Galliershof 56

€ 800,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 90 m2
Perceel: 90 m2

Over dit pand

Op de allereerste plaats heeft deze kantoorruimte met opslag een perfecte bereikbaarheid. Het bedrijfsverzamelgebouw Midi Center Oss op bedrijventerrein Danenhoef bevindt zich namelijk pal naast de N329. Dat garandeert een rechtstreekse route naar de opritten van de A50 en A59. Dat betekent dat routes naar alle delen van Nederland binnen vijf minuten helemaal open liggen.

Betreed deze veelzijdige kantoorruimte van 90 m2, waar functionaliteit en comfort naadloos samenkomen om een perfecte werkomgeving te creëren. De beschikbare ruimtes omvatten in totaal 90 m2 en bieden u de vrijheid om verschillende afdelingen op één locatie te huisvesten, vergaderingen te faciliteren en zelfs als opslagruimte te gebruiken. Naast de ruime kantoorfaciliteiten beschikt dit pand ook over een aparte toiletruimte en een goed uitgeruste pantry, waardoor uw zakelijke behoeften volledig worden ondersteund. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een efficiënte en comfortabele werkomgeving.


Oppervlakte
Totale oppervlakte: 90 m2


Kenmerken

+ Parkeren is mogelijk voor het pand. Voor elke unit zijn ca. 2 parkeerplaatsen beschikbaar. Er zijn in totaal 100 parkeerplaatsen op het terrein. Dit zorgt er voor dat er vrijwel altijd parkeerruimte beschikbaar is.

+ Het terrein is 's avonds, 's nachts en op zondagen afgesloten met schuifpoorten. Deze poorten zijn altijd te openen met een afstandsbediening.

+ De verdieping is voorzien van twee ramen aan de voorzijde en twee aan de zijkant, wat zorgt voor een aangename werkomgeving met veel natuurlijk licht.

+ Het pand is uitgerust met een eigentijds systeemplafond dat niet alleen een strakke uitstraling biedt, maar ook praktisch is voor het verbergen van bekabeling en het optimaliseren van de verlichting.

+ Gelegen aan de N329 en naast de A50 en A59, dit maakt de locatie makkelijk bereikbaar.

+ Verwarming middels radiatoren.

+ Voorzien van een pantry met koelkast en wastafel.

+ Toilet is voorzien van een wandcloset en urinoir.Bijzonderheden:
+ Bedrijfsruimte op de begane grond is in gebruik bij verhuurder.


Aanvaarding
In nader overleg.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 800,00 / mnd.
Status: Verhuurd
Bouw
Type: Kantoorruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 90 m2
Perceeloppervlakte: 90 m2

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken