Oss

Habsburgstraat 27E

€ 950,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 122 m2
Perceel: 116 m2

Over dit pand

Deze bedrijfsruimte is door de ruimtelijke en moderne opzet uitermate geschikt voor een scala aan bedrijfsactiviteiten. Wie door de elektrische overheaddeur of aparte loopdeur naar binnen gaat, komt eerst in het open werkgedeelte van bijna 90 m² met een hoogte van 6,5 meter. Op de halve verdieping is verder nog een kantoorruimte aanwezig.

Door het uitstekende onderhoud kan de bedrijfsruimte in dit bedrijfsverzamelgebouw direct in gebruik worden genomen. De hal is uitgevoerd met lichtstraten en een betonvloer. Verder is de bedrijfsruimte voorzien van moderne faciliteiten zoals een gasloze cv-ketel met vloerverwarming en een eigen toiletruimte.

Het bedrijfsverzamelgebouw bevindt zich in een bedrijfsgedeelte dicht bij een belangrijke Osse centrumweg. Deze geeft een snelle route naar het stadshart en de N329. Deze randweg zorgt voor een directe verbinding met de snelwegen A50 en A59 naar Eindhoven, Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch.

Oppervlakten

+ Begane grond: 100 m2
+ 1e verdieping: 22 m2
+ Totaal: 122 m2
+ Roldeur: 3,61 m breed

Kenmerken

+ Parkeerplaatsen op eigen terrein tegenover bedrijfsruimte.

+ Bedrijfshal op de begane grond is toegankelijk via elektrische overheaddeur en aparte loopdeur. De royale open werkruimte van ca. 100 m² heeft een hoogte van 6,5 meter en is uitgevoerd met lichtstraten en een betonvloer.

+ Op de begane grond bevinden zich de installatieruimte met meterkast en elektrische verwarmingsketel en de geheel betegelde toiletruimte met wandtoilet en fonteintje.

+ Trap naar de verdieping met entresol en een apart kantoor aan de voorzijde. Het kantoor van ca. 22 m² is voorzien van een raam en laminaatvloer.

+ Het terrein is op ingestelde tijden afgesloten met een poort. Deze poort wordt automatisch geopend om 07.30uur en sluit om 18.00uur. Buiten deze openingstijden is het mogelijk om de poort te openen met een handzender of door middel van inbellen.

+ Er is een camerasysteem aanwezig (twee camera's in het pand).

+ Het binnenterrein is eveneens voorzien van camera's.

+ Er zijn rondom stopcontacten aangebracht, 230 volt. 380 volt is tevens aanwezig.

+ De overheaddear is te bedienen met een afstandsbediening.

+ Er is sprake van een VVE, de kosten zijn voor verhuurder.Aanvaarding
In nader overleg.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 950,00 / mnd.
Status: Verhuurd
Bouw
Type: Bedrijfsruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 122 m2
Perceeloppervlakte: 116 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Parkeerplaatsen op eigen terrein

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken