Oss

Habsburgstraat 27G

€ 950,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 110 m2
Perceel: 100 m2

Over dit pand

Deze bedrijfsruimte is ideaal voor diverse bedrijfsactiviteiten vanwege zijn ruime en moderne ontwerp. Bij binnenkomst door de elektrische overheaddeur of de aparte loopdeur betreedt je eerst het open werkgedeelte van bijna 100 m2 met een indrukwekkende hoogte van 6,5 meter. Daarnaast is er op de tussenverdieping nog een kantoorruimte beschikbaar van zo'n 18 m2.

Dankzij het uitstekende onderhoud is deze bedrijfsruimte in het bedrijfsverzamelgebouw direct klaar voor gebruik. De hal is voorzien van lichtstraten en een solide betonvloer. Bovendien beschikt deze ruimte over moderne voorzieningen, waaronder een gasloze cv-ketel met vloerverwarming en een eigen toiletruimte.

Dit bedrijfsverzamelgebouw bevindt zich vlakbij een belangrijke centrale weg in Osse. Deze weg biedt snelle toegang tot het stadscentrum en de N329, en de randweg verbindt rechtstreeks met de snelwegen A50 en A59 richting Eindhoven, Nijmegen en 's-Hertogenbosch.

Oppervlakten

+ Begane grond: 92 m2
+ Verdieping: 18 m2
+ Totaal: 110 m2
+ Roldeur: 3,61 m breed en 4,00 m hoog

Kenmerken

+ Je hebt parkeerplaatsen op eigen terrein recht tegenover de bedrijfsruimte.

+ De bedrijfshal op de begane grond is bereikbaar via een elektrische overheaddeur en een aparte loopdeur. De ruime open werkruimte beslaat ongeveer 100 m2 en heeft een hoogte van 6,5 meter. Deze ruimte is voorzien van lichtstraten en een betonnen vloer.

+ Op de begane grond vind je de installatieruimte met de meterkast en een elektrische verwarmingsketel, evenals een volledig betegelde toiletruimte met een wandtoilet en een fonteintje.

+ Via een trap kom je op de verdieping met een entresol en een afzonderlijk kantoor aan de voorzijde. Het kantoor heeft een oppervlakte van circa 18 m2, een raam en een laminaatvloer.

+ Het terrein wordt op bepaalde tijden afgesloten met een poort. Deze poort opent automatisch om 07:30 uur en sluit om 18:00 uur. Buiten deze openingstijden kun je de poort openen met een handzender of door in te bellen.

+ De overheaddeur is bedienbaar met een afstandsbediening.

+ Er is een Vereniging van Eigenaren (VVE), waarvan de kosten voor de verhuurder zijn.


Aanvaarding
Per 1 december 2023. Eerdere aanvaarding mogelijk in overleg.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 950,00 / mnd.
Status: Verhuurd
Bouw
Type: Bedrijfsruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 110 m2
Perceeloppervlakte: 100 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Parkeerplaatsen op eigen terrein tegenover bedrijfsruimte.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken