Oss

Heuvel 5

€ 2.000,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 120 m2

Over dit pand

Ben je op zoek naar een unieke winkelruimte in het hart van Oss, waar een mix van landelijke en lokale formules zorgen voor een levendige en gevarieerde winkelbeleving? Dan is deze casco winkelruimte aan de Heuvel 5 misschien wel precies wat jij zoekt!

Kenmerken:

+ A1-locatie: Gelegen in het bruisende centrum van Oss, De Heuvel.
+ Oppervlakte: 122 m2 op de begane grond. In te delen in v.v.o. en aan de achterzijde van het pand kan een opslag/kantoor gerealiseerd worden. Eveneens is aan de achterzijde een toilet gesitueerd.
+ Variëteit aan formules: De omgeving is bekend om zijn diverse mix van landelijke en lokale formules, waaronder Shoeby, ICI Paris XL, Vodafone, Rituals, Kruidvat en Moodish.
+ Parkeren op een van de parkeerterreinen rondom het centrum.
+ Gas, water, licht dient op eigen naam te worden gezet.
+ Bestemmingsplan Centrum - Kernwinkelgebied; detailhandel, horeca t/m categorie 4, publiekgerichte dienstverlening. Volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.
+ De art impressions geven mooi weer hoe de ruimte eruit kan zien.


Casco verhuurd:

Dit winkelpand wordt casco verhuurd, wat betekent dat je volledige vrijheid hebt (in overleg met verhuurder) bij het inrichten van jouw winkel. De ruimte wordt opgeleverd met een kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast. Laat jouw creativiteit de vrije loop en creëer de perfecte winkelomgeving die aansluit bij jouw merk en visie. Ideeën? We gaan graag met je in gesprek.

Interesse?

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om jouw droomwinkel te realiseren in het levendige centrum van Oss. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een bezichtiging te plannen.

Aanvaarding:
In overleg.

Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 2.000,00 / mnd.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Winkelruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 120 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Veel (betaalde) parkeergelegenheid op terreinen in naaste omgeving.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken