Oss

Kanaalstraat 31

€ 3.333,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 720 m2

Over dit pand

Met een directe aansluiting op de N329 en dus een directe verbinding met zowel de A50 als de A59 heeft dit bedrijfspand absoluut een aantrekkelijke ligging. Zeker omdat via de brede toegangsweg aan- en afvoer heel gemakkelijk is. Dat maakt deze locatie op bedrijventerrein Elzenburg tot een zeer aantrekkelijke vestigingsplek voor tal van bedrijfsactiviteiten.

Voor die werkzaamheden staat een ruime bedrijfshal met aangrenzend kantoorgedeelte ter beschikking. Waarbij een hoge overheaddeur toegang geeft tot de werkplaats of opslagruimte. Verder biedt het eigen terrein voor de deur ook parkeerruimte voor bezoekers en medewerkers.

Het totale bedrijfsgebouw is voorzien van verschillende faciliteiten. Natuurlijk is er een toiletruimte aanwezig, naast een pantry met keukenblok. Verder kan er gebruik worden gemaakt van krachtstroom. Het is heel gemakkelijk om deze bedrijfsruimte meteen in gebruik te nemen.

Kenmerken

+ Parkeerplaatsen op eigen terrein aan voorzijde van bedrijfsgebouw. Het terrein is afgesloten met hekwerk en een dubbele hekwerkpoort.

+ Kantoorgedeelte heeft eigen toegangsdeur. De bedrijfsruimte ernaast is afgesloten met een elektrische overheaddeur. De hoge deur maakt aan- en afvoer gemakkelijk mogelijk.

+ Bedrijfsruimte en kantoor hebben houten kozijnen met enkel glas en een betonvloer.

+ Voorzien van toiletruimte en pantry.

+ Aansluitingen voor krachtstroom.

+ Aantrekkelijke ligging op een zichtlocatie.

+ Hoogte 4,46 m.


Aanvaarding
In nader overleg.

Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 3.333,00 / mnd.
Status: Verhuurd
Bouw
Type: Bedrijfsruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 720 m2

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken