Oss

Kerkstraat 88

€ 1.000,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 114 m2

Over dit pand

De locatie tegenover de Grote Kerk in het stadshart mag zeker opvallend worden genoemd. Het bedrijfspand bevindt zich aan het begin van een rij winkelpanden richting het centrum. Met aan de andere zijde twee gerenommeerde Osse horecazaken. Een breed trottoir voor de deur zorgt daarbij voor een gemakkelijke toeloop van bezoekers.

De toegangsdeur onder de markante gevel leidt naar een open werk- of winkelruimte van bijna veertig vierkante meter. Een grote etalageruit zorgt hier voor een prima lichtinval. Vanuit de open ruimte zijn de aparte keuken en het afgesloten kantoor bereikbaar.

Er is ook een doorgang naar het achterste gedeelte van het bedrijfspand. Hier is een grote opslagruimte van bijna vijftig vierkante meter. Deze is ook toegankelijk via een achteringang. In de toegangshal aan de achterzijde zijn verder de toiletruimte, meterkast en installatiekast met HR-combiketel.

Kenmerken

+ Betaald parkeren op parkeerplaatsen voor de deur en op de terreinen in de naaste omgeving. Per 4 fte kan een parkeervergunning worden aangevraagd: € 225 tot € 300 per jaar.

+ Via toegangsdeur naast grote etalageruit aan voorzijde toegang tot open winkel- of werkruimte van 39,2 vierkante meter.

+ Tussendeur naar opslagruimte van 48,5 vierkante meter.

+ Verder is er een afgesloten keukengedeelte met keukenblok en een apart kantoor van 8,9 vierkante meter.

+ In hal bij achteringang is de toiletruimte, meterkast en installatiekast met HR-combiketel.

+ Energielabel A (tot 20 april 2031).

+ Een pand kan er op verschillende manieren uitzien. De art impression geeft een mooie indruk over hoe de winkelruimte er ook uit kan zien.

+ Frontbreedte van ruim 6 meter.

Aanvaarding
In nader overleg.

Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 1.000,00 / mnd.
Status: Verhuurd
Bouw
Type: Winkelruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 114 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Betaald parkeren op parkeerplaatsen voor de deur en op de terreinen in de naaste omgeving. Per 4 fte kan een parkeervergunning worden aangevraagd: € 225 tot € 300 per jaar.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken