Oss

Kruisstraat 20A

€ 1.500,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 125 m2

Over dit pand

Door de ligging aan een van de belangrijkste centrumwegen mag je zeker spreken van een A-locatie. Veel winkelend en stappend publiek komen door deze winkelstraat. Bijvoorbeeld om bij het theater, het restaurant en de bar aan de overkant naar binnen te gaan. Of om verder het stadshart in te wandelen of te fietsen.

In dat voorbijgaan weet de sprekende glasgevel dan in ieder geval de aandacht te trekken. Als etalage en doorkijk in de winkel heeft het pand op die manier een grote uitstraling. Eenmaal door de deur komen de klanten binnen in een royale open winkelruimte die op allerlei creatieve wijzen en manieren kan worden gebruikt.

Naast de open winkelruimte bevat het bedrijfspand een opslagruimte en een afgesloten kantoor- annex kantinegedeelte met aparte toiletruimte. Deze ruimtes bieden een fijne extra aanvulling. Verder is het pand natuurlijk voorzien van verlichting en verwarming.

Kenmerken

+ Parkeren op betaalde parkeerplaatsen langs straat aan voorzijde of op parkeerterreinen in naaste omgeving.

+ Per 4 voltijd medewerkers kan een parkeervergunning aan worden gevraagd bij de gemeente Oss. Kosten hiervoor bedragen €225 per jaar van Maandag t/m Vrijdag en €300 voor Maandag t/m Zaterdag.

+ Glaspui met toegangsdeur geeft toegang tot riante winkelruimte van circa 84 vierkante meter. Voorzien van systeemplafond met tl-verlichting en radiatoren.

+ Apart kantoor van circa 39 vierkante meter, met compact keukenblok en hal met toiletruimte. In kantoor is de HR-combiketel geïnstalleerd.

+ Tussenruimte verbindt winkel en kantoor en kan gebruikt worden voor magazijn of opslag .

+ Energielabel A++ (einddatum 25 mei 2032).

+ Bestemming winkel, horeca, kantoor, dienstverlening. Volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.

+ De art impressions geven mooi weer hoe de ruimte eruit kan komen te zien.

Aanvaarding
In nader overleg.

Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 1.500,00 / mnd.
Status: Verhuurd
Bouw
Type: Winkelruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 125 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Parkeren op betaalde parkeerplaatsen langs straat aan voorzijde of op parkeerterreinen in naaste omgeving. Per 4 voltijd medewerkers kan een parkeervergunning aan worden gevraagd bij de gemeente Oss. Kosten hiervoor bedragen €225 per jaar van Maandag t/m Vrijdag en €300 voor Maandag t/m Zaterdag.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken