Oss

Kruisstraat 36

€ 1.350,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 156 m2

Over dit pand

**Het betreft hier een instapklare winkelruimte.**

De locatie van deze winkel aan deze bekende toegangsroute naar het stadshart geeft een effectieve uitgangspositie. Veel bezoekers van het centrum vinden hier namelijk hun voorkeursroute richting het voetgangersgebied op een minuut loopafstand. De aantrekkelijke plek geeft trouwens ook een opvallende positie ten opzichte van park, horeca en theater aan de overkant van de straat.

De sierlijke lichte uitstraling, mede door de elegante Markiez, met grote etalageruit maakt het mogelijk om nog meer in het oog te springen. Vervolgens komen klanten door de glazen toegangsdeur in een verrassend diepe winkelruimte terecht. Deze is op een stijlvolle manier ingericht en voorzien van alle benodigde faciliteiten voor de verkoop. Een vliegende start is daardoor direct mogelijk.

Het verkoopoppervlak wordt nog aangevuld met een afgesloten opslag- annex kantoorruimte achterin. Vanuit deze ruimte zijn ook de toiletruimte en aparte keuken bereikbaar. In de keuken is een compact keukenblok geplaatst.

Kenmerken

+ Parkeren op betaalde parkeerplaatsen langs straat aan voorzijde. Verder veel parkeergelegenheid op terreinen in naaste omgeving.

+ Per 4 fte kan een parkeervergunning worden aangevraagd: € 225 tot € 300 per jaar.

+ Toegang vanaf breed trottoir via glazen deur naast grote etalageruit. Totale oppervlakte van 156 m² met winkelvloer van 120 m.

+ Ruime langgerekte centrale ruimte, compleet met inventaris. Aan de zijkanten zijn schappen, stellingen en legmeubels aangebracht. Verder voorzien van pashokjes. In de verkoopruimte staan stijlvolle tafels en is een toonbank met kassasysteem geplaatst.

+ De winkelruimte is uitgevoerd met een parketvloer, systeemplafond en moderne lichtarmaturen.

+ Achterin is een afgesloten opslagruimte met laminaatvloer, toiletruimte en keuken met compact keukenblok.

+ Aan de voorzijde van de winkel bevindt zich de meterkast en een afgesloten trapkast.

+ Energielabel A++ (t/m januari 2033)

+ Frontbreedte van ca. 4,5 meter.

Aanvaarding
In nader overleg.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 1.350,00 / mnd.
Status: Verhuurd
Bouw
Type: Winkelruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 156 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Parkeren op betaalde parkeerplaatsen langs straat aan voorzijde. Verder veel parkeergelegenheid op terreinen in naaste omgeving.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken