Over dit pand

Op deze locatie is een combinatie van wonen en werken perfect mogelijk. Zowel de vrijstaande woning als het geschakelde bedrijfspand bieden daarvoor namelijk alle ruimte. Dat geeft meteen ook alle kansen om met totaal eigen plannen aan de slag te gaan. Die krijgen krijgen hier werkelijk alle kansen.

Het riante bedrijfsgebouw kent een opzet in drie ruime gedeelten. Hierdoor biedt het een ideale basis voor een scala van activiteiten. Overigens is het voorzetten van detailhandel op deze locatie niet meer mogelijk. Andere invullingen vinden hier echter een prima onderdak. Zeker ook vanwege de locatie op dit centraal gelegen bedrijventerrein.

Ook de vrijstaande woning typeert zich door de royale ruimte op de begane grond en slaapverdieping. Daarnaast is de bijwoning/kantoorruimte voorzien van eigen toegang, hal, woonkamer, slaapkamer en badkamer. Ook hier is een flexibel gebruik voor werk- of woondoeleinden goed mogelijk.

Door de centrale ligging van woning en bedrijfsgebouw zijn er snelle routes naar allerlei voorzieningen. Zo is station Oss-West op loopafstand. En hetzelfde geldt voor scholen en het overdekte winkelcentrum De Ruwert. Bovendien geven de nabijgelegen singels een vlotte weg de stad uit richting de A50 en de A59.

Pluspunten

+ Parkeren op parkeerplaatsen aan voor- en zijkant van woning en bedrijfsgebouw. Verder parkeergelegenheid langs straat.

+ Extra woon- of werkruimte met aparte hal en voordeur, extra kamer, slaapkamer, ensuite-badkamer met inloopdouche, wandtoilet en wastafelmeubel.

+ Hal bevat meterkast, trap, bergkast en toiletruimte. Tegelvloer in hal, woonkamer en keuken.

+ Royale ruimtelijke woonkamer heeft grote ramen aan drie zijden.

+ Bar van schoonmetselwerk vormt scheiding tussen woonkamer en kookgedeelte.

+ In keuken is een keukenblok in U-opstelling geplaatst met dubbele spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Openslaande deuren geven doorgang naar buiten.

+ Bijkeuken biedt plaats aan wasmachine, droger en ander witgoed. Binnendeur naar afgesloten berging.

+ Achtertuin is bereikbaar via de oprit langs de bijwoning en via achterdeur en doorgang langs voormalige garage. Door de opzet is er veel privacy.

+ De eigen oprit leidt naar het achterste gedeelte.

+ Vier ruime slaapkamers op eerste verdieping hebben elk twee grote ramen. Op de overloop en op twee slaapkamers ligt vinyl. Op de andere twee slaapkamers ligt laminaatvloer.

+ Badkamer is uitgevoerd met twee ramen, douchecabine, toilet en badkamermeubel.

Bedrijfsgedeelte
+ Bedrijfsgedeelte is langgerekt en bestaat uit riant gedeelte aan voorzijde en een royale opslagruimte achterin. Eigen toegang aan voorzijde maar ook inpandig bereikbaar via bijkeuken en berging in woonhuis.

Aanleunwoning
+ Tussenhal en slaapkamer met aansluitende badkamer op begane grond. De extra ruimte is royaal en heeft lichtinval door ramen aan twee zijden en een inbouwkast. Badkamer is voorzien van raam, inloopdouche, wastafelmeubel en wandtoilet.

Bestemmingsplan
+ In het bestemmingsplan is opgenomen dat er een bebouwingspercentage van 75% is. Dit betekent dat er nog zeker mogelijkheden zijn met een stuk uitbreiding van de bedrijfsruimte. De maximum bouwhoogte bedraagt 12 meter en de maximum goothoogte 6,5 meter. Het volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.

Oppervlakte
+ Woonoppervlakte ca. 189 m2.
+ Bedrijfsruimte ca. 236 m2.
+ Gebouwgebonden buitenruimte 26 m2.
+ Inhoud 1.523 m3.


Bijzonderheden

+ Energielabel E, geldig t/m 20-01-2033.
+ Remeha HR-combiketel (2007).
+ Dakisolatie.
+ Dak bedrijfspand en bijwoning vernieuwd in 2005.
+ Rolluiken eerste verdieping achterzijde.
+ Schilderwerk kozijnen, ramen, deuren 2014
+ Woning en bijwoning voorzien van kunststof kozijnen (2020).
+ Carpoort kan aan voorzijde afgesloten worden met een rolluik over de gehele breedte.
+ Eigen oprit naar achterzijde.
+ De art impressions geven mooi weer hoe de woning er ook uit kan zien!


Aanvaarding
In nader overleg.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 550.000,- k.k.
Status: Verkocht
Bouw
Type: Bedrijfsruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 236 m2
Perceeloppervlakte: 706 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Parkeren op parkeerplaatsen aan voor- en zijkant van woning en bedrijfsgebouw. Verder parkeergelegenheid langs straat.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken