Oss

Raadhuislaan 21-29

€ 175,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 500 m2

Over dit pand

Een meer centrale ligging is in Oss bijna niet denkbaar. Het markante gemeentehuis bevindt zich namelijk pal aan de overkant van de brede en groene laan. Het betekent tegelijkertijd dat je op loopafstand werkt van het centraal station, winkels en horeca. Bovendien heb je een vlotte route de stad uit richting de snelwegen naar Eindhoven, Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch.

Het moderne kantoorgebouw De Maasvallei biedt ruime flexibele mogelijkheden aan een scala van bedrijfsactiviteiten. Hiervoor zijn dan afzonderlijke units beschikbaar vanaf zestien vierkante meter. Door de opzet kan er in hoge mate maatwerk worden geboden. Waarbij alle units op elk uur van elke dag volledig toegankelijk en bruikbaar zijn voor de gebruikers.

Elke afzonderlijke afsluitbare unit is uitgevoerd met eigentijdse voorzieningen. In principe zijn de ruimtes daarmee direct klaar voor gebruik. Verder zijn in het gebouw extra faciliteiten die gezamenlijk aan de gebruikers worden geboden. Het gaat hier onder andere om toiletruimtes, pantry’s en eigen parkeermogelijkheden bij het gebouw.

Op een effectieve manier krijg je zo dus de beschikking over een prima geoutilleerd en dus instapklaar kantoor op een perfecte locatie.

Kenmerken

+ Parkeren op eigen afgesloten parkeerterrein aan achterzijde (beperkt plaats). Verder betaalde parkeergelegenheid op openbaar parkeerterrein aan achterzijde en langs Raadhuislaan aan voorzijde. Parkeervergunningen zijn mogelijk per 4 fte.

+ Naamsaanduidingen bij brievenbussen en intercom centrale toegangsdeur aan straatzijde..

+ Met intercom beveiligde automatische schuifdeuren geven toegang tot gebouw. Ook alle units zijn afzonderlijk afsluitbaar en 24/7 toegankelijk.

+ Centrale entree met naamsaanduiding op overzichtsbord. Verder naamsaanduidingen door het pand naar juiste unit.

+ Via lift of trap naar verdiepingen.

+ Ongeveer 2.271 vierkante meter aan kantoorruimte is verdeeld in units van 16, 20 of 34 vierkante meter. Een veelvoud van dit oppervlak is ook mogelijk.

+ Gezamenlijke toiletruimte en pantry per verdiepingsvloer. Rolstoeltoegankelijke toiletruimte bevindt zich op de begane grond.

+ Individuele kamers zijn voorzien van systeemplafond met energievriendelijke LED-verlichting, scheidingswanden, internet- en telefoonaansluitingen, radiatoren en grotendeels zonnescreens.

+ Service-/ energiekosten: € 40 per vierkante meter per jaar excl. btw.

+ Internetkosten: € 35 per unit per maand excl. btw.

+ Telefonie kan aangevraagd worden, de kosten hiervoor zijn voor rekening huurder.


Aanvaarding
In nader overleg.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 175,00 / mnd.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Kantoorruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 500 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: In het centrum van Oss zijn twee verschillende tarieven voor betaald parkeren. Op alle grote en kleine parkeerterreinen in het centrum geldt een tarief van € 1,50 per uur en maximaal € 2,50 voor 4 uur. Als u langer dan 4 uur parkeert, dan betaalt u op deze parkeerterreinen maximaal € 4,- per dag. In het centrum geldt voor het parkeren op de vakken langs de weg een ander tarief. Dit is € 0,75 voor het 1e half uur, elk volgend uur wat daarna komt € 2,50. Deze vakken zijn vooral bedoeld voor kort parkeren. Op het parkeerterrein Raadhuishof (achter het gemeentehuis en Lievekamp) kunt u een half uur gratis parkeren. Dit mag één keer per auto per dag. U toetst uw kenteken in en zodra u moet betalen hoeft u alleen op de groene knop te drukken. Wilt u langer dan 30 minuten parkeren? Dan betaalt u het gewone uurtarief. U krijgt dan niet het eerste half uur gratis. Het parkeertarief is € 1,50 per uur, met een maximum van € 2,50 voor 4 uur. Als u langer dan 4 uur parkeert betaalt u maximaal € 4,- voor de hele dag. Wilt u een zakelijke parkeervergunning aanvragen? Dan moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Uw bedrijf staat in een gebied met betaald parkeren of vergunning parkeren. U kunt één parkeervergunning aanvragen per 4 voltijd medewerkers (FTE) die in de vestiging werkzaam zijn. Stuur een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel bij uw aanvraag mee. Heeft uw bedrijf parkeerplaatsen op eigen terrein of zijn er parkeerplaatsen voor uw bedrijf gereserveerd? Dan worden deze in mindering gebracht op het aantal parkeervergunningen dat u kan aanvragen.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken