Oss

Rijnstraat 5A

€ 1.500,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 196 m2
Perceel: 1440 m2

Over dit pand

De zeer goed bereikbare locatie is absoluut een eerste pre van dit bedrijf. Via brede toegangswegen sluit het bedrijventerrein Elzenburg aan op de N329. Deze geeft een rechtstreekse route naar de A50 en A59. Binnen enkele minuten zijn klanten, relaties en medewerkers vanaf de snelweg op locatie gearriveerd. En het geeft een prima ontsluiting richting Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch en daarmee voor het gehele land.

Het bedrijfsgebouw op de hoek van het complex heeft een representatieve moderne uitstraling. Via de hoge overheaddeur of aparte loopdeur kom je in een open werkruimte van ruim 180 vierkante meter. Deze ruimte krijgt volop licht via grote ramen en tl-verlichting. In de hal bevindt zich een afgesloten kantoorgedeelte met toiletruimtes en berging.

Door de afmetingen en indeling is deze bedrijfsruimte geschikt voor een scala van activiteiten. Naast een functie als werkplaats is het pand zeer geschikt voor magazijn en opslag. Het gebouw is daarvoor voorzien van alle noodzakelijke faciliteiten zoals onder andere aansluitingen voor krachtstroom.

Kenmerken

+ Parkeren op gemeenschappelijk binnenterrein. Dit is afgesloten met openslaande hekwerkpoorten. De poort wordt 's avonds automatisch gesloten om 18.00uur. Wil ja na 18.00uur 's avonds het pand betreden dan dien je een 06 nummer te bellen dan wordt de poort geopend. In het weekend en op feestdagen is de poort ook gesloten en is toegang eveneens mogelijk door in te bellen via het 06 nummer.

+ Toegang tot centrale bedrijfsruimte van 180,5 m² via twee overheaddeuren en aparte loopdeuren. Ruimte krijgt veel licht via grote vensters en tl-verlichting.

+ Voorzien van betonvloer, gasheater en krachtstroomaansluitingen.

+ Aparte kantoorruimte van 15 m² met laminaatvloer. Bij dit gedeelte geeft een portaal met twee wastafels toegang tot toiletruimte en doucheruimte met inloopdouche en wandtoilet.

+ Energielabel A++ met einddatum 20 juli 2032.


Bijzonderheid

Het gehuurde bevindt zich op de begane grond. De kantoorruimte welke zich op de verdieping bevindt is in gebruik bij een andere huurder en hoort dus niet bij het gehuurde.

Oppervlakten

+ Totaal 195,5 m2
+ Bedrijfshal 180,5 m2
+ Kantoor 15 m2
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 1.500,00 / mnd.
Status: Verhuurd
Bouw
Type: Bedrijfsruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 196 m2
Perceeloppervlakte: 1440 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Parkeren op gemeenschappelijk binnenterrein. Dit is afgesloten met openslaande hekwerkpoorten.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken