Oss

Wolfskooi 25-29

€ 3.550,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 284 m2

Over dit pand

Op zoek naar de ideale plek om jouw winkeldromen werkelijkheid te maken? Dan is deze winkelruimte midden in het levendige winkelcentrum Wolfskooi Ussen misschien wel iets voor jou. Met zijn opvallende ligging en uitstraling is dit pand dé kans om jouw onderneming neer te zetten in een dynamische omgeving.

De locatie is ideaal voor veel type bedrijven. Het bedrijfspand maakt namelijk deel uit van een divers scala aan zaken waaronder Primera, Kemps Optiek, DFM Bloemen & Planten en Mevadi. Ook bevinden zich in dit winkelcentrum twee grote supermarkten Jumbo en Aldi. Hiermee is de toeloop van klanten gegarandeerd. Bezoekers kunnen hun auto heel gemakkelijk en gratis parkeren, voor de deur en in de naaste omgeving.

Met een ruimte van 125 m² heb je volop gelegenheid om jouw producten en ideeën op creatieve wijze te presenteren. Daarnaast is er nog eens 159 m² aan extra ruimte beschikbaar die je naar eigen inzicht kunt benutten, bijvoorbeeld voor aanvullende diensten of opslagruimte. De ruimte kan indien gewenst worden opgedeeld in twee afzonderlijke winkels, elk met een eigen opgang en huisnummer. Als je een eigen stempel wilt drukken op de inrichting, is er ook de mogelijkheid om de ruimte casco te huren. De binnenmuren zijn géén draagmuren en kunnen eenvoudig verwijderd worden. De ruimte kan dan ingedeeld worden naar jouw wensen.

De ruime gevelvensters en glazen toegangsdeuren van dit winkelpand zorgen niet alleen voor een modern en stijlvol uiterlijk, maar laten ook voldoende natuurlijk licht binnen. De overkapte galerij zorgt ervoor dat jouw klanten altijd droog en beschermd staan.

Verder voegen de regelmatig georganiseerde evenementen en activiteiten in het winkelcentrum een extra dimensie toe aan de levendige omgeving. Dit brengt een constante stroom van potentiële klanten met zich mee, waardoor jouw winkel nog meer in de schijnwerpers staat.

Dit is dé gelegenheid om deel uit te maken van een dynamisch winkelcentrum. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een bezichtiging en om te bespreken hoe deze ruimte jouw zakelijke dromen kan waarmaken.

Oppervlakten
+ Totaal 284 m2
+ Winkelruimte 125 m2
+ Overige ruimtes 159 m2

Kenmerken

+ De binnenmuren zijn geen draagmuren en kunnen eenvoudig verwijderd worden. Hierdoor ontstaat een grotere winkelruimte of een groter magazijn, naar gelang wat jij nodig hebt. De extra plattegrond laat zien hoe de ruimte eruit ziet zonder de binnenmuren.

+ Volop gratis parkeergelegenheid op centraal parkeerterrein van winkelcentrum De Wolfskooi en omliggende parkeerterreinen.

+ Locatie op hoek van winkelrij naast doorgang vanuit een parkeerterrein aan de zijkant van het winkelcentrum. Aan de voorzijde bereikbaar via overkapte galerij met mogelijkheid voor voldoende gevelreclame.

+ Dubbele glazen toegangsdeuren in glasgevel leiden naar een open winkelruimte van 125 vierkante meter.

+ Aan de achterzijde is de totale ruimte van 159 vierkante meter gesplitst in een ruime keuken en een royale extra ruimte. In beide gedeeltes zijn verschillende koelcellen beschikbaar.

+ Afgesloten kantine, berging en twee toiletten.

+ De extra ruimte heeft twee magazijnruimtes en twee aparte buitendeuren.

+ Het bedrijfspand is aan de achterzijde toegankelijk via een binnenterrein. Dit maakt toe- en aflevering vanuit de achterzijde mogelijk.

+ Bestemming detailhandel, horeca 2, horeca 3, dienstverlening, maatschappelijk. Het volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.

+ Energielabel A.

+ Winkel is eventueel op te delen in twee winkels, met ieder een eigen opgang en huisnummer. Zie hiervoor de plattegrond voor deze verdeling. Ruimte links is 105 m2. Ruimte rechts is 178 m2.

+ Winkelruimte kan ook casco gehuurd worden. Exacte invulling hiervan zal nader besproken kunnen worden met verhuurder.

+ Servicekosten €200,- excl. btw. per maand, t.b.v. parkeerplaats, marketingactiviteiten winkelcentrum, schadeverzekering.

+ De art impressions geven mooi weer hoe de ruimte er ook uit kan zien.


NB. De foto's geven weer hoe het pand eruit zag toen deze nog in gebruik was als slagerij. De inboedel is intussen niet meer aanwezig. Heb je ideeën voor dit winkelpand en wil je hierover brainstormen? Dan raken wij graag met jou in gesprek. Wie weet waar we in een gezamenlijke inspanning toe kunnen komen! Er zijn vele wegen die naar Rome leiden; wij kennen ze in onze vakdiscipline allemaal!

Aanvaarding
In nader overleg.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 3.550,00 / mnd.
Status: Verhuurd
Bouw
Type: Winkelruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 284 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Volop gratis parkeergelegenheid op centraal parkeerterrein van winkelcentrum De Wolfskooi en omliggende parkeerterreinen.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken