Reek

Radmakerstraat 13

€ 1.750,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 238 m2
Perceel: 253 m2

Over dit pand

Ben je op zoek naar een modern bedrijfspand met een strategische ligging? Dan is dit je kans! Wij presenteren met trots dit ruime bedrijfspand van 238 m2, gelegen op een gunstige locatie naast de Rijksweg N324 in Reek. Dit veelzijdige pand maakt deel uit van een project bestaande uit 6 bedrijfshallen.

Dit bedrijfspand is gelegen op een bedrijventerrein dat ruim is opgezet. Het terrein kenmerkt zich door kleinschalige bedrijvigheid. Het project kenmerkt zich door een industriƫle uitstraling, dankzij het gebruik van robuuste rode steen, ranke staal look kozijnen en authentieke geveldetails. De rode baksteen wordt bovendien afgewisseld met geglazuurde en betonnen elementen, wat zorgt voor een unieke visuele uitstraling.

De verticale geleding van het pand draagt bij aan de verdeling van de bedrijfshallen, waardoor je de ruimte optimaal kunt benutten voor jouw specifieke bedrijfsbehoeften.

Oppervlakten:

+ Totale oppervlakte 238 m2
+ Elektrische sectionaaldeur 3 meter bij 4 meter
+ Hoogte ca. 07 meter.

Kenmerken:

+ Oppervlakte: Het bedrijfspand heeft een royale oppervlakte van 238 m2

+ Deze locatie is ideaal voor zakelijke activiteiten. Gelegen op een industriegebied naast de Rijksweg N324, heb je uitstekende zichtbaarheid en toegankelijkheid.

+ Parkeren: Bij het pand zijn maar liefst 05 parkeerplaatsen beschikbaar, wat het gemak voor zowel medewerkers als klanten vergroot.

+ Bereikbaarheid: Dankzij de nabijheid van de A50 en A59 ben je snel verbonden met de belangrijkste snelwegen in de regio.

+ Vloerafwerking: Het pand beschikt over een monoliet afgewerkte vloer, wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook de flexibiliteit biedt om de ruimte aan te passen aan uw productie- of opslagvereisten.

+ Vloerbelasting: De begane grond heeft een indrukwekkende vloerbelasting van 400 kg/m2, wat het geschikt maakt voor verschillende zware toepassingen. Bovendien biedt de verdieping een vloerbelasting van 200 kg/m2, wat extra mogelijkheden biedt voor kantoorruimte, opslag of andere behoeften.

+ Toegang: Het pand is voorzien van een elektrische sectionaaldeur van 3 x 4 meter, waardoor het laden en lossen van goederen snel en efficiƫnt verloopt.

+ Bestemming bedrijf tot en met categorie 3.1. Volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.


Deze kenmerken benadrukken de veelzijdigheid en de hoogwaardige afwerking van dit bedrijfspand. Als je op zoek bent naar een modern, goed uitgerust pand met aandacht voor zowel esthetiek als functionaliteit, dan is dit de ideale keuze voor jouw bedrijf.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 1.750,00 / mnd.
Status: Verhuurd
Bouw
Type: Bedrijfsruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 238 m2
Perceeloppervlakte: 253 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Bij het pand zijn maar liefst 05 parkeerplaatsen beschikbaar, wat het gemak voor zowel medewerkers als klanten vergroot.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken