Uden

Loopkantstraat 14

€ 2.400,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 364 m2
Perceel: 390 m2

Over dit pand

Bedrijfspand op zichtlocatie! Ontdek deze unieke kans om jouw bedrijf te vestigen op het bruisende bedrijventerrein Loopkant-Liessent. Het complex is gelegen op goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein, nabij de woonboulevard.

De Loopkantstraat fungeert als een van de belangrijkste verbindingswegen tussen het bedrijventerrein en het centrum van Uden. Daarnaast maakt de nabijgelegen Industrielaan deel uit van de hoofdontsluiting en de randweg. Door de gunstige ligging biedt de Provincialeweg N264 snel toegang tot de op- en afritten van de autosnelweg A50.

De aangeboden bedrijfsruimte is voorzien van alle faciliteiten die uw onderneming nodig heeft voor een soepele bedrijfsvoering. Een nette toilet en een praktische pantry maken het werken op deze locatie comfortabel en efficiënt. Naast de bedrijfshal is er ook de mogelijkheid tot het inrichten van kantoorruimte, waardoor u alle bedrijfsactiviteiten op één locatie kunt centraliseren.

Oppervlakte:
+ Bedrijfshal: 253m2
+ Kantoor: 111m2

Kenmerken

+ Locatie: Gelegen op het bedrijventerrein Loopkant-Liessent, Uden.

+ Bereikbaarheid: Nabij de N264, welke een snelle toegang geeft tot de A50.

+ Voorzieningen: Het pand is voorzien van veel ramen, waardoor natuurlijk licht de ruimtes verrijkt. Naast een moderne toiletvoorziening op beide verdiepingen, beschikt het pand over een handige pantry, waardoor je medewerkers en klanten altijd comfortabel kunnen werken.

+ Veelzijdigheid: Door de flexibele indeling zijn talloze bedrijfsvormen mogelijk. Of je nu een kantoor, showroom, of productiehal nodig hebt, dit pand biedt de ruimte die je zoekt.

+ Bedrijfshal: De aanwezige bedrijfshal met overhead deur maakt het eenvoudig om goederen te laden en lossen, wat het logistieke proces efficiënter maakt.

+ Parkeergelegenheid: Voor de deur bevindt zich ruime parkeergelegenheid, waardoor zowel medewerkers als bezoekers gemakkelijk en snel kunnen parkeren.

+ Bestemming: Uitsluitend bedrijven uit de milieucategorie 2 en 3.1 zijn toegestaan. Het bestemmingsplan wordt mogelijk binnenkort gewijzigd, waardoor eveneens perifere detailhandel toegestaan zal zijn.


Aanvaarding
In nader overleg
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 2.400,00 / mnd.
Status: Verhuurd
Bouw
Type: Bedrijfsruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 364 m2
Perceeloppervlakte: 390 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Parkeergelegenheid voor de deur.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken