Uden

Marktstraat 6

€ 2.500,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 109 m2
Perceel: 255 m2

Over dit pand

De ligging in deze centrale Udense winkelstraat is ideaal. Aansprekende namen op de gevels garanderen een doorgaande toe- en doorstroom van bezoekers. Bovendien vormt het een belangrijke route van en naar de terrassen, horeca en theater op de Markt.

Deze prachtige commerciële ruimte met een oppervlakte van 104 m2 biedt naast de centrale ligging ook een uitstekende zichtbaarheid met een etalage, en een scala aan voorzieningen die uw zakelijke activiteiten perfect zullen ondersteunen.

De ruime opzet van de begane grond maakt dit bedrijfspand geschikt voor een scala aan activiteiten. Tot voor kort was hier bijvoorbeeld een (cadeau)winkel gevestigd, maar gebruik als kapper of kantoor behoort ook tot de mogelijkheden. Zeker omdat je naast de werkvloer beneden nog de beschikking hebt over een verdieping met kantoor en berging.

Door de aansluitingen op de A50 en de goede toegangswegen is het centrum van Uden zeer goed bereikbaar. Waarbij bezoekers en medewerkers gebruik kunnen maken van ruime parkeermogelijkheden.

Kenmerken

+ A1-ligging in winkelstraat binnen voetgangersgebied. Uw bedrijf zal profiteren van een constant stroom van potentiële klanten.

+ Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

+ Toegang via toegangsdeur in glaspui van 4,5 meter breed.

+ Werkruimte van 104 m², voorzien van verkoopbalie. Achterin is een aparte ruimte met pantry beschikbaar. Ernaast bevindt zich een portaal met buitendeur, geheel betegelde toiletruimte en trap.

+ Een handige verdieping is beschikbaar voor eventuele kantoorfunctie of opslagbehoeften, waardoor u de hoofdruimte optimaal kunt benutten.

+ Verdieping heeft aparte ruimte met bergkast en afgesloten berging. In de ruimte, die bereikbaar is via een trap, bevindt zich een keukenblok.

+ Uitgevoerd met eigen meterkast, airco, voorzetwanden, pvc-vloer en systeemplafonds met spotverlichting.

Bijzonderheden

+ Energielabel A+
+ HR-combiketel.
+ Volledig geïsoleerd (dak, muren en vloer) en dubbel glas.

Aanvaarding
In nader overleg.

Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 2.500,00 / mnd.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Winkelruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 109 m2
Perceeloppervlakte: 255 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken