Uden

Neringstraat-Oost 9

€ 1.000,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 100 m2
Perceel: 384 m2

Over dit pand

Welkom bij deze winkelruimte-/kantoorruimte, gelegen aan de rand van het centrum van Uden. Parkeren voor de deur is geen probleem. Er zijn talloze mogelijkheden om jouw bedrijf te presenteren door de frontbreedte van zo'n 7 meter. Het pand heeft een oppervlakte van zo'n 100 m2 en kan gebruikt worden als kantoorruimte of winkelruimte, of allebei.

De ruimte is voorzien van dubbel glas, een toilet, douche en CV-ketel. Kortom, deze winkel-/kantoorruimte is een ideale locatie voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een bezichtiging.

Verhuurder staat open voor verschillende soorten bedrijven, maar wil liever niet verhuren aan een bedrijf in de horeca gerelateerde branche.

Oppervlakten:

+ Kantoor - 12 m2
+ Winkel-/kantoorruimte - 84 m2
+ Totaal: 100 m2

Kenmerken

+ Voorzien van keuken, toilet, douchevoorziening.
+ Frontbreedte van zo'n 7 meter.
+ Dubbel glas.
+ Houten kozijnen.
+ Voorlopig energielabel A.
+ Bestemming: detailhandel (m.u.v. supermarkt), kantoor, dienstverlening. Het volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.


Aanvaarding
In overleg.

Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 1.000,00 / mnd.
Status: Verhuurd
Bouw
Type: Kantoorruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 100 m2
Perceeloppervlakte: 384 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Parkeren direct voor de deur. Op maandag t/m zaterdag is het betaald parkeren tussen 10.00 - 18.00uur. Op koopavond (donderdag) is het mogelijk om tot 21.00 uur te parkeren tegen hetzelfde tarief. Op zondag is parkeren in gratis, maar houd er wel rekening mee dat er op sommige plekken een blauwe zone geldt. Om te betalen kun je gebruikmaken van verschillende betaalmethoden, waaronder muntgeld, pinpas en ook het populaire mobiele parkeren. Voor het parkeren in Uden betaal je €1,- per uur. Bent u in het bezit van een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kun je in gemeente Maashorst op veel plekken gratis parkeren, met uitzondering van de parkeergarage Promenade. Hier moet je ook met een gehandicaptenparkeerkaart betalen bij het inrijden van de parkeergarage.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken