Uden

Promenade 45

€ 2.250,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 187 m2

Over dit pand

We hebben het hier over een absolute A-locatie in het hart van het kernwinkelgebied van Uden. Wat dit winkelpand echter nog aantrekkelijker maakt, zijn de uitgangspunten op basis waarvan wij met jou in gesprek willen komen. De eigenaar staat namelijk open voor méér dan de vanzelfsprekende insteek: ‘bestaande detaillist, dienstverlener of horecaman/vrouw zoekt geschikt centrumpand te huur’. We vertellen er verderop meer over.

Eerst even wat informatie over het pand, naast haar perfecte ligging te midden van ketens zoals H&M, T-mobile, Costes Fashion, Open 32, etc. De gemoderniseerde gevel met hoge glazen pui zorgt voor optimale presentatiemogelijkheden en geeft jouw activiteit een opvallende uitstraling. Parkeren is geen probleem, er bevindt zich een parkeergarage tegenover.

De begane grond telt 128 m2 (vvo). Qua voorzieningen is alles goed geregeld: er is een toilet op de begane grond en het pand is voorzien van dubbel glas. Zowel binnen als buiten is het pand goed onderhouden. De trap naar de verdieping bevindt zich in de galerij. De ruimte op de verdieping is ideaal te gebruiken voor opslag en/of kantoor.

Wellicht zie jij het helemaal zitten, want je hebt een fantastisch idee of plan wat je hier zou willen vestigen. Of, je vindt de locatie en faciliteiten zodanig dat dit je op zich al erg aantrekt. Alleen … je wilt dan wel graag advies wat hier goed zou kunnen lopen. In beide gevallen wil je de uiteindelijke activiteit bovendien niet zelf gaan runnen, maar er moet iemand komen die net zo enthousiast raakt als jijzelf en die taak graag op zich wil nemen.

Denk jij vanuit die invalshoek en wil je hier eens over brainstormen, dan raken wij graag met jou in gesprek. Wie weet waar we in een gezamenlijke inspanning toe kunnen komen! Er zijn vele wegen die naar Rome leiden; wij kennen ze in onze vakdiscipline allemaal!

Bijzonderheden

+ Oppervlakte winkel ca. 128 m2.

+ Oppervlakte kantoor/magazijn ca. 55 m2.

+ Veel etalageruimte, in totaal ca. 19 meter (zowel aan de voorzijde als aan de zijkant).

+ Trap naar verdieping bevindt zich in de galerij. Verdieping is te gebruiken als opslag en kantoor. In de winkelruimte is een uitsparing in de vloer aanwezig (nu afgedicht met een luik) om eventueel een trap te maken naar boven.

+ Voorzien van twee units ten behoeve van verwarming middels hete lucht.

+ In het centrum van Uden geldt betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 9.00-18.00 uur (vrijdag tot 21.00 uur). Op koopzondag betaald parkeren van 12.00-17.00 uur. Op nationale feestdagen is parkeren in Uden gratis. Je kan betalen met contant geld, pinpas en met mobiele telefoon. Parkeren in het centrum van Uden kost 1 euro per uur.

+ Bestemming winkel, horeca, kantoor, dienstverlening. Volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.

+ Middenin het kernwinkelgebied van Uden.

+ Energielabel D, geldig to 11-12-2025.

+ Voorschot servicekosten/energie kosten €175,00 per maand excl. btw t.b.v. onderhoud cv-ketel, glasverzekering, brandbeveiliging, glasbewassing, administratiekosten, gas, water en elektra.


Aanvaarding in overleg.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 2.250,00 / mnd.
Status: Verhuurd
Bouw
Type: Winkelruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 187 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: In het centrum van Uden geldt betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 9.00-18.00 uur (vrijdag tot 21.00 uur). Op koopzondag betaald parkeren van 12.00-17.00 uur. Op nationale feestdagen is parkeren in Uden gratis. Je kan betalen met contant geld, pinpas en met mobiele telefoon. Parkeren in het centrum van Uden kost 1 euro per uur.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken