Uden

Vluchtoord 40

€ 1.150,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 185 m2
Perceel: 3574 m2

Over dit pand

Welkom bij deze unieke kans om de perfecte zakelijke ruimte te verwerven, gelegen op het dynamische industrieterrein Vluchtoord, nabij de A50. Deze strategisch ingedeelde accommodatie biedt een ideale combinatie van functionele bedrijfsruimte op de begane grond en comfortabele kantoorruimte op de verdieping. Met een casco aanbod leggen wij de creatieve vrijheid in jouw handen, waardoor je de mogelijkheid hebt om de ruimte volledig naar eigen wens in te richten.

Deze uitstekende zakelijke kans wordt verder benadrukt door de moderne voorzieningen van het pand. Met dubbelglas, draai/kiep ramen en betonnen verdiepingsvloeren geniet je niet alleen van een efficiënte isolatie en een aangenaam binnenklimaat, maar ook van een duurzame en stevige constructie. Bovendien biedt het pand gemak en beveiliging met een elektrische sectionaaldeur, waardoor toegang tot de bedrijfsruimte moeiteloos en veilig verloopt. Deze combinatie van eigentijdse faciliteiten maakt dit aanbod niet alleen aantrekkelijk, maar ook functioneel voor diverse bedrijfsactiviteiten.


Oppervlakte:

+ Ruimte 40 begane grond + eerste verdieping: 148 m2

+ Ruimte 40T begane grond + 40V eerste verdieping: 148 m2


Kenmerken:

+ Locatie: Gelegen op het industrieterrein Vluchtoord, nabij de A50, biedt deze bedrijfsruimte uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid voor uw onderneming.

+ Kozijnen: Het pand is voorzien van dubbelglas en draai/kiep ramen.

+ Verdiepingsvloeren: De stabiele betonnen verdiepingsvloeren zorgen voor een solide basis en bieden flexibiliteit in gebruik.

+ Indeling: De bedrijfsruimte bevindt zich op de begane grond en de kantoorruimte is te vinden op de eerste verdieping.

+ Hoogte: Met een hoogte van 4.25 meter in de bedrijfsruimte, is er voldoende ruimte voor diverse bedrijfsactiviteiten.

+ Sectionaaldeur: De elektrische sectionaaldeur, met een hoogte van 3.89 meter en een breedte van 3.49 meter, maakt eenvoudige toegang mogelijk voor verschillende voertuigen en apparatuur.

+ Parkeermogelijkheden: Geniet van het gemak van parkeermogelijkheden op eigen terrein, waardoor zowel klanten als medewerkers probleemloos toegang hebben tot uw bedrijfspand.

+ Casco: Deze bedrijfsruimte wordt aangeboden als casco, waardoor u de vrijheid heeft om de ruimte naar eigen wens in te richten en aan te passen aan de specifieke behoeften van uw onderneming.


+ Bestemmingsplan: De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven en bedrijfsactiviteiten uit de milieucategorieën 1, 2, 3.1 en 3.2, zoals opgenomen in de bijlage Staat van Bedrijfsactiviteiten, waarbij geldt dat geluidzoneringsplichtige inrichtingen en risicovolle inrichtingen niet zijn toegestaan. Het volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.


Huurprijs:

+ Nummer 40: €1.150,00 excl. btw per maand

+ Nummer 40TV: €1.250,00 excl. btw per maand

+ Nummer 40 en 40TV: €2.400 excl. btw per maand


Aanvaarding:
In nader overleg.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 1.150,00 / mnd.
Status: Verhuurd
Bouw
Type: Bedrijfsruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 185 m2
Perceeloppervlakte: 3574 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Parkeergelegenheid op eigen terrein.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken