Qualis
De waarde van een netwerk

Wonen Nieuws
Juli 2024

De waarde van een netwerk

U heeft het ongetwijfeld meegekregen: in de eerste maanden van 2024 stegen de huizenprijzen naar een recordniveau. Dat is positief nieuws voor mensen die hun woning willen verkopen. In het aanbod zien we dat terug: er komen weer meer huizen te koop, ook in het hogere segment. En dus zien potentiële kopers hun kans schoon, want er valt eindelijk weer wat te kiezen.

Lang niet alle succesvolle woningtransacties zijn trouwens zichtbaar voor de buitenwereld. Vooral in het hogere segment kiezen verkopers steeds vaker voor een ‘stille’ verkoop. Hierbij brengt een makelaar de verkopers en de potentiële kopers op discrete wijze met elkaar in contact. Niet onder een vergrootglas, wat voor beide partijen om allerlei redenen comfortabel kan zijn.

Stil of openbaar: als makelaar staan we iedere klant zo goed mogelijk bij. Met advies natuurlijk, maar ook met ons netwerk. Vaak is er namelijk al een match, maar hebben de verkoper en de koper elkaar simpelweg nog niet gevonden.

In het hogere segment is het landelijke Qualis-netwerk ongelofelijk waardevol. Exclusieve woningen vind je namelijk niet op iedere hoek van de straat. Om dat netwerk te onderhouden én uit te bouwen, hebben de Qualis-leden in juni een bezoek gebracht aan Lissabon. Een gezellige trip waarin we weer vele inzichten en ideeën hebben uitgewisseld om u voortaan nóg beter van dienst te zijn.

Joris Welten (RM-RT)

Joris Welten (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatig vastgoed (Directie/partner)

Jeffrey Gremmen (RM-RT)

Jeffrey Gremmen (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur wonen (Directie/partner)

Ralph Timmermans (RM-RT)

Ralph Timmermans (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur wonen (Partner)