nieuwe
escape

Zakelijk Verhaal
Maart 2023

Escape room wordt Profile De Wilt

Profile De Wilt gaat verhuizen. Binnenkort verruilt de Udense fietsenspeciaalzaak de vestiging aan de Violierstraat voor een nieuw pand op een A-locatie aan de Margrietstraat, nabij de parkeerplaats achter Berden. Voor de aanhuur van het nieuwe pand vertrouwde mede-eigenaar Linda de Wilt op de expertise van Van der Krabben Bedrijfsmakelaars.

“Het mooie aan dit pand is de zichtlocatie; het grenst aan een doorgaande weg. In combinatie met de grotere showroom en werkplaats is dit voor Profile De Wilt een logische vervolgstap”, zegt Onno Ernst, bedrijfsmakelaar bij Van der Krabben. Zijn collega Jeffrey Gremmen, al 22 jaar het gezicht van de Udense vestiging, was het eerste aanspreekpunt voor Linda bij de aanhuur van het nieuwe pand. Dankzij een grote kennis van de lokale markt kan Van der Krabben zich ook als bedrijfsmakelaar in Uden steeds vaker onderscheiden. “Daarbij helpt het hebben van een groot netwerk”, zegt Jeffrey.

“Korte lijnen en alles wordt uitgelegd in duidelijke taal”

In het nieuwe pand van Profile De Wilt zat voorheen een escape room. Voor Linda was het aanvankelijk lastig om de potentie van het pand te zien. “Onno en Jeffrey zien het grote geheel. Dankzij hun kennis ontdekten we dat het pand een prima locatie is voor onze fietsenspeciaalzaak plus werkplaats. Bovendien goed bereikbaar, met voldoende parkeergelegenheid.” Wat Linda ook waardevol vond is dat Van der Krabben meekeek naar de inhoud van het contract. “Zoals: welke plichten en rechten heb je als huurder? En ze keken of de prijs in lijn met de marktwaarde was. Ook fijn: bij de oplevering van het pand ging Onno mee om te kijken of de afspraken waren nagekomen.”

Professionele begeleiding

Van der Krabben Bedrijfsmakelaars kan in de zoektochtnaar een nieuw bedrijfspand de ondernemer ontzorgen, zegt Onno. “Met uiteindelijk een goede deal. We onderhandelen ophet scherpst van de snede, maar weten hoe ver we kunnengaan.” Linda is dik tevreden over de dienstverlening van Vander Krabben. “Vanaf de eerste keer het pand bezichtigen totde sleuteloverdracht werden we op een professionele manierbegeleid. Korte lijnen en alles uitgelegd in duidelijke taal. Ooknu we de sleutel hebben kunnen we nog bij ze terecht.”

Op de foto: Linda de Wilt (l), Jeffrey Gremmen en Onno Ernst (r)

Bron: Bedrijvig Maashorst, editie maart 2023. Foto: Thomas Segers