op volle
toeren

Zakelijk Nieuws
Maart 2023

Ondernemers advies Bedrijvig Oss/Maashorst - Ons vliegwiel draait op volle toeren

Waar de woningmarkt redelijk is gestabiliseerd, is de markt rondom zakelijk vastgoed nog steeds volop in beweging. Een uitdagend speelveld, waarin we ons meer dan thuis voelen.

Kijken we naar het aanbod aan kantoorpanden of bedrijfshallen, dan zien we een hoge omloopsnelheid. Bovendien is de vraag vaak groter dan het aanbod. Aan ons de taak om er bovenop te blijven zitten. En ook al zijn de marktomstandigheden uitdagend; we blijven altijd kritisch. We gaan immers voor het beste resultaat voor de lange termijn.

Neem de verhuur van winkelpanden, bijvoorbeeld in het Udense centrum: de insteek ‘verhuurd is verhuurd’ gaat bij ons niet op. Alleen huurders die écht iets toevoegen aan het winkelcentrum, komen in aanmerking. Dus lijkt het misschien alsof er even geen beweging is? Ga er dan maar gerust vanuit dat achter de schermen wel degelijk actie is.

Onze ervaring en aanpak zijn hierin cruciaal. We kennen de markt, schakelen snel en pakken kansen als die zich voordoen. Bovendien zijn we thuis in alle aspecten van zakelijk vastgoed. We hebben een rijk netwerk én een goedgevulde portefeuille vol winkelpanden, bedrijfshallen, kantoren en bedrijfswoningen.

Kortom: ons vliegwiel in de markt voor zakelijk vastgoed draait op volle toeren. Heb je als ondernemer een vraag of behoefte? Laat het ons gerust weten. Misschien hebben we vandaag nog geen ‘ja’, maar wees gerust: de kans is groot dat we je morgen alsnog het pand kunnen aanbieden dat past bij je behoefte.

Bron: Bedrijvig Oss/Maashorst, editie maart 2023