zichtbare nieuwbouw

Wonen Nieuws

Succesvolle verkopen nieuwbouw in 2021 worden zichtbaar!

Oijense Zij Noord in Oss

In het mooie nieuwbouwplan Oijense Zij Noord, gelegen aan de noordrand van Oss en omgeven door groen en water, is het heerlijk wonen. Muller bouw, bouwbedrijf Wagemakers Bouw en Ontwikkeling en Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling en ontwikkeling realiseren hier naast de zelfbouwers een mooi nieuw stukje Oss.

Just Around the Corner

Het gebied achter de Kromstraat ken je nu al niet meer terug. De bouw van 29 woningen door Hendriks Bouw en Ontwikkeling is al in een vergevorderd stadium.

Walkwartier in Oss

Hier komt alles samen. In het hartje centrum van Oss is bouwbedrijf Berghege project Walkwartier aan het realiseren. Project Walkwartier biedt straks ruimte aan 131 appartementen. Centraal in het project is ruimte voor het Warenhuis en is er plek voor winkels en horeca.

De Erven in Heesch

In nieuwbouwproject De Erven wordt al volop gewoond. En nog steeds gebouwd. Van de meeste recente fase Boserf, welke door Muller bouw wordt gebouwd, zijn de eerste funderingen zichtbaar aan het worden.

Land van Dico te Uden

Bij het Land van Dico in Uden werkt Heijmans hard aan de laatste fase van het prachtige project. Nog even en dan is de eerste kijkdag voor een deel van de kopers! Ook alle bouwkavels zijn verkocht. Kortom, het project is volop in ontwikkeling en de contouren van de laatste fase worden steeds beter zichtbaar!

D'n Bens te Langenboom

Ook in Langenboom verloopt de bouw voorspoedig! De kappen van de woningen zijn alweer even geleden geplaatst, hieronder zie je een impressie daarvan. Kopers kunnen niet wachten tot de oplevering!

Bakkershof te Zeeland

In het centrum van Zeeland worden de woningen aan het ‘Bakkershof’ gebouwd. Hierbij gaat bouwbedrijf Reuvers als een speer, ze zijn al bezig met de afbouw.

Onze nieuwbouw specialisten:

Nikki Verbruggen
Uden

Nikki Verbruggen

Adviseur nieuwbouw

0413 25 70 33 n.verbruggen@krabben.nl

Jeffrey Gremmen (RM-RT)
Uden

Jeffrey Gremmen (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur wonen (Directie/partner)

06 21 26 48 55 j.gremmen@krabben.nl

Joris Welten (RM-RT)
Oss-Uden

Joris Welten (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatig vastgoed (Directie/partner)

06 54 62 31 24 j.welten@krabben.nl

Heidi Oosterveen
Oss

Heidi Oosterveen

Adviseur nieuwbouw

0412 63 29 28 h.oosterveen@krabben.nl