Jouw huis verkopen

Je wilt je huis verkopen? Misschien is het de eerste keer, misschien ben je al vaker verhuisd. Er komt vaak een hoop bij kijken en daarbij helpen we je graag. We lichten graag onze aanpak toe!

Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag!

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

De verkoop

Jouw huis verkopen is een hele spannende periode. Dat snappen we maar al te goed. Vandaar dat we je optimaal ontzorgen. Bij de verkoop van een huis komt namelijk veel kijken, en we zullen je in dit traject van A tot Z begeleiden. Vandaar ook die korte communicatielijnen, waarbij je constant door ons op de hoogte wordt gehouden van de huidige stand van zaken. 

Of het gaat nu gaat van het coördineren van bezichtigingen, tot een helder advies wat betreft de verkoopprijs, wij denken graag met je mee. Sterker nog, wij zetten ons optimaal in om voor jouw verkoop, zodat spannende beslissingen daadwerkelijk leuke beslissingen worden!

Wordt mijn woning dan ook op internet gezet?Uiteraard wordt jouw woning op het internet geplaatst. Maar daar stopt het niet...

Woningpresentatie

De woningpresentatie op internet van jouw woning is uiteraard een belangrijk onderdeel van de verkoop. Hier schenken we dan ook extra veel aandacht aan. Een van onze makelaars komt langs en neemt de woning in zich op en maakt aantekeningen. We stellen daarna zorgvuldig de presentatie samen die bestaat uit een passend foto/video pakket, een pakkende tekst en een duidelijke plattegrond. Wanneer alles akkoord is wordt de woning op internet geplaatst, zowel op onze eigen website als op Funda.

Eigen website & Funda

Zoals je kunt zien hebben we een spiksplinternieuwe website. De woning wordt op de overzichtspagina weergegeven en bezoekers kunnen gemakkelijk zoeken op plaats, prijs, type etc. Uiteraard wordt de woning ook op Funda.nl geplaatst, het grootste woonplatform van Nederland.

Onze eigen APP

Naast de internet plaatsing wordt de woning ook op onze Van der Krabben app geplaatst. Een handige app die gebruikers de mogelijkheid biedt om gemakkelijk in ons aanbod te zoeken, zowel voor Oss als Uden. Met de zoekfunctie kunnen gebruikers voorkeuren aanvinken m.b.t. plaats, prijs koop of huur of het aantal kamers.

Qualis

Van der Krabben biedt als enige in de regio Oss en Uden het Qualis label. Dit label vertegenwoordigt het exclusieve woningaanbod in de hogere prijsklasse en wordt gecombineerd met het advies en de deskundigheid van Van der Krabben. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Je leest het op onze Qualis pagina.

Social media

Je vindt op onze kanalen verschillende updates over onze kantoren in Oss en Uden. Nieuwbouwprojecten, interviews, events, nieuwste diensten, jubilea, MVO en vele updates meer.

Facebook campagnes

Naast de reguliere updates op Facebook verzorgen wij ook gerichte campagnes voor woningen. De campagne bevat een pakkende tekst en film of foto van de woning, is gericht op een specifieke doelgroep die we nader bepalen en loopt een x aantal dagen. Na die dagen hebben we inzicht in de resultaten van deze campagne, zoals het aantal bereikte personen en het aantal klikken op de link.

En komt mijn woning ook nog in de krant?Naast onze online communicatie bieden we jouw woning natuurlijk ook aan in de krant. Plus in onze Open Huizen Dag krant die we jaarlijks uitgeven.

Kranten

Om lokaal bereik te genereren adverteren wij wekelijks in de lokale kranten in regio Oss en regio Uden. Op de achterpagina van weekbladen Regio Oss en Arena vind je onze advertentie. Hierin staan enkele woningen uitgelicht, een actueel blog en houden we je op de hoogte van de actuele hypotheekrente.

In Regio Oss verschijnt onze advertentie 2-wekelijks en in Arena vierwekelijks. Regio Oss heeft een oplage van 45.500 stuks en Arena 11.000 stuks. Een groot lokaal bereik dus.

Open Huizen Dag krant

Twee keer per jaar vindt de NVM Open Huizen Dag plaats, de dag dat verkopers hun deuren openen voor zoekers. De NVM krant die daaraan gekoppeld was, is al een tijdje verdwenen en daarom brengen wij zelf voor elke Open Huizen Dag een Open Huizen Dag krant uit.

Hierin staan alle woningen uit ons aanbod in Oss en Uden die tijdens Open Huizen Dag hun deuren openen. Naast woningen staan er redactionele artikelen in en nieuws over bijvoorbeeld nieuwbouw. De krant wordt verspreid samen met Regio Oss en Udens weekblad. Een flinke oplage dus!

VRAGEN? WIJ HELPEN JE GRAAG!

Joris Welten

Register makelaar - taxateur wonen / MKB en Bedrijfsmatig vastgoedKantoor Oss j.welten@krabben.nl 06 546 231 24

André Louwers

Register makelaar - taxateur wonen / MKB en Bedrijfsmatig vastgoedKantoor Oss a.louwers@krabben.nl 06 546 229 61

Dave de Jongh

Register makelaar - taxateur Wonen / MKBKantoor Uden d.dejongh@krabben.nl 06 504 206 58

Ralph Timmermans

Register makelaar - taxateur wonen / MKBKantoor Oss r.timmermans@krabben.nl 06 542 209 13

Jeffrey Gremmen

Register makelaar - taxateur Wonen / MKBKantoor Uden j.gremmen@krabben.nl 06 212 648 55

Onno Ernst

Register makelaar - taxateurKantoor Oss o.ernst@krabben.nl 06 117 868 22