Hofje Wilgendaal Herpen

Levensloopbestendige vrijstaande woning | Bouwnummer 1

€ 579.000,- v.o.n.
Favoriet
Woning: 141 m2
Perceel: 288 m2
Slaapkamers: 1
Bouwjaar: 2024

Over deze woning

Hofje Wilgendaal

Samen wonen met oog voor elkaar, in een comfortabel nieuwbouwhuis, met de privacy van een eigen tuin, plus de gezelligheid van een gezamenlijke tuin met jeu de boules baan, vijver, speelplek voor de kleinkinderen én een gezamenlijke huiskamervoorziening met fitness. Dat kan in Hofje Wilgendaal, een bijzonder plan in het gezellige dorp Herpen, waarin 13 toekomstbestendige woningen worden gebouwd.

De woningen zijn onderverdeeld in vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. Stuk voor stuk uitgerust met een compleet levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond, waar wonen, koken, slapen, baden, wassen en bergen samenkomen. Alle woningen worden voorzien van keuken, sanitair en tegelwerk, en ze zijn ook nog eens op-en-top duurzaam en energiezuinig dankzij de warmtepomp, warmte terugwin installatie, vloerverwarming, pv-panelen en hoogwaardige isolatie.

De woningen in Hofje Wilgendaal hebben een typisch dorps karakter. Ook al verschillen ze qua grootte en detaillering, je kan zien dat ze een eenheid vormen door de kenmerkende jaren '30-stijl. Zo hebben alle woningen een dak met overstek, omkaderde kozijnen en verfijnde details in het metselwerk.

Hofje Wilgendaal ligt aan de rand van het gezellige dorpje Herpen in Noord-Brabant. Hier geniet je ieder dag van de bosrijke omgeving en het natuurschoon in je achtertuin. Urenlang wandelen door de bossen of natuurgebied Herperduin. De Maashorst met haar prachtige rivierduinen, bos en vennen. Of gooi de hengel uit in Artjeswiel en kom tot rust aan de waterkant. In Herpen vind je alles dat u nodig heeft. Van de ambachtelijke warme bakker om de hoek tot een A-supermarkt op loopafstand. Bent u sportief aangelegd? Dan heeft u de keuze uit een rijk verenigingsleven. Herpen heeft een eigen voetbalclub, tennisclub, tafeltennisclub en een schietsportvereniging. Kortom: keuze genoeg. Wilt u een dag heerlijk shoppen, cultuur snuiven of met familie of vrienden borrelen in de stad? Oss en Nijmegen liggen beide op slechts een kwartiertje rijden.

Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 579.000,- v.o.n.
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: In overleg
Bouw
type-object: Woonhuis
Type: Vrijstaande woning
Soort: Bungalow
Bouwjaar: 2024
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte: 141 m2
Perceeloppervlakte: 288 m2
Inhoud: 575 m3
Indeling
Kamers: 2
Slaapkamers: 1
Energie
Isolatievormen: Volledig geisoleerd
Soorten verwarming: Vloerverwarming geheel, warmtepomp
Soorten warm water: Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Tuintypen: Achtertuin
Hoofdtuin: Achtertuin
Ligging: Zuid
Achteringang: Ja
Lengte: 720 m
Breedte: 670 m
Oppervlakte: 48 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Op eigen terrein
Capaciteit: 2

Interesse?

Voor meer informatie over nieuwbouw helpen we je graag verder.

Kan ik deze woning betalen?
waar kunnen we je bij helpen?

waar kunnen
we je bij helpen?

Ik wil een afspraak maken

Contactgegevens