Sesterpark Uden

Rijwoning type C | Bouwnummer 45

€ 415.000,- v.o.n.
Favoriet

Over deze woning

Alle woningen krijgen energielabel A+++

Sesterpark – 26 koopwoningen – NU IN VERKOOP!

Vanaf dinsdag 31 oktober om 12:00 start de inschrijfperiode voor de 26 koopwoningen in Sesterpark. Alle woningtypes inclusief bouwnummers staan uitgebreid gepubliceerd bij het woningaanbod op de projectwebsite (nieuwbouw-sesterpark.nl). Op de projectwebsite kun je je inschrijven en je voorkeur voor bouwnummer(s) doorgeven. De inschrijving sluit op 7 november om 17:00 uur.

Fijn wonen in Sesterpark Uden
Vrij en veilig buiten spelen, genieten van de zon in je tuin óf op je veranda, het park voor de deur en wandelend naar de supermarkt. Aantrekkelijk? Maak kennis met Sesterpark. Een groene, kindvriendelijke buurt aan het park. Hier woon je nieuw, maar wel met winkels, scholen en sportvoorzieningen in de buurt. Daarbij fiets je in 5 minuten naar het centrum van Uden.

Omgeving
Nieuwbouwproject Sesterpark dankt de naam aan de ligging bij het Sesterpark in Uden Zuid. Wat een fijne plek om te wonen. Je wandelt er zo naartoe met de kinderen of ze gaan er lekker zelf spelen.

Nieuwbouwplan Sesterpark bestaat uit 2 buurtjes met in totaal 50 duurzame woningen. De woningen hebben allemaal een diepe tuin op het zuiden of noorden. De woningen met tuin op het noorden hebben een sfeervolle, houten veranda aan de voorzijde van het huis. Deze veranda ligt op het zuiden en biedt zicht op het park.


Toewijzing
Zodra de verkoop start kun je maximaal 5 voorkeuren doorgeven op de projectwebsite. Voorkeuren doorgeven kan tot 7 november 17:00. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een optimale bezetting van bouwnummers. Op 8 november worden de woningen toegewezen.

Vragen?
Neem dan direct contact op met Van der Krabben Makelaardij via: 0413 25 70 33 of nieuwbouw@krabben.nl

Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 415.000,- v.o.n.
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: In overleg
Bouw
type-object: Woonhuis
Type: Tussenwoning
Soort: Eengezinswoning
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte: 135 m2
Inhoud: 468 m3
Indeling
Kamers: 1
Buitenruimte
Tuintypen: Geen tuin
Achteringang: Nee

Interesse?

Voor meer informatie over nieuwbouw helpen we je graag verder.

Wat zijn de toewijzingscriteria?
waar kunnen we je bij helpen?

waar kunnen
we je bij helpen?

Ik wil een afspraak maken

Contactgegevens