Sibeliuspark Zuid te Oss

Sibeliuspark Zuid

Sibeliuspark Zuid – de naam zegt het al – ligt in een parkachtige omgeving in Oss. Het gaat om een ontwikkeling van 41 grondgebonden woningen gesitueerd in een woonerf. Een prettige, omsloten plek in een bijzondere, groene omgeving maar wel met alle voorzieningen binnen handbereik. Denk aan scholen, winkels, maar ook de Talentencampus met tal van sportmogelijkheden.

Woningaanbod

De aantrekkelijke, moderne woningen die hier worden gerealiseerd, bestaan uit twee of drie bouwlagen en hebben platte daken. Naar wens kunnen de woningen worden voorzien van een extra dakopbouw met ruimte voor één of twee kamers en een dakterras. Eventueel kan ook worden gekozen voor een extra badkamer. Het gaat om ruime woningen met een beukmaat van 5.40 m. De tuin heeft een bescheiden formaat, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de parkachtige ligging. Duurzaam zijn de woningen ook. Ze zijn gasloos en uitgerust met zonnepanelen.

Projectstatus

In ontwikkeling

Overige informatie

In aanloop naar de start verkoop volgt verdere informatie.

Project om naar uit te kijken

Benieuwd naar dit project? Of wil je als eerste op de hoogte blijven van aankomende projecten? Vul onderstaand formulier in en we houden je op de hoogte! 

* Verplichte velden