't Veld te Geffen

Heerlijk wonen in 't Veld - Geffen 

Aan de zuidoostzijde van Geffen is een nieuw plan in ontwikkeling; 't Veld. In deze nieuwe woonwijk komen gefaseerd ongeveer 270 woningen in een grote diversiteit, voor vele doelgroepen.

Woningaanbod - Fase 1

De eerste fase van het project zal ca. 75 woningen omvatten en gaan bestaan uit een breed en afwisselend woningaanbod. Waaronder een groot aantal tussenwoningen. (ook Starters categorie), enkele levensloopbestendige twee-onder-een-kap woningen en een enkele vrijstaande woning. Hiermee maken starters, doorstromers en senioren op de woningmarkt kans op een woning in 't Veld.

Project status
  • Het bestemmingsplan is vastgesteld.
  • Bij een spoedig verloop van de procedure, kan in het 1e kwartaal van 2024 de start verkoop van de eerste woningen plaats vinden.
  • De eerste woningen worden momenteel nog verder uitgewerkt, en hebben de goedkeuring door welstand ontvangen.
  • Het bouwrijp maken van het plangebied start nog dit jaar!
Overige informatie

In aanloop naar de start verkoop (naar verwachting 1e kwartaal 2024) volgt via deze website en project nieuwsbrief verdere informatie, zoals definitieve datum start inschrijving, (indicatieve) V.O.N. verkoopprijzen en gedetailleerde informatie per bouwnummer.

Project om naar uit te kijken

Benieuwd naar dit project? Of wil je als eerste op de hoogte blijven van aankomende projecten? Vul onderstaand formulier in en we houden je op de hoogte! 

* Verplichte velden