't Veld te Geffen

Heerlijk wonen in 't Veld - Geffen

Aan de zuidoostzijde van Geffen is een nieuw plan in ontwikkeling; 't Veld. In deze nieuwe woonwijk komen gefaseerd ongeveer 270 woningen in een grote diversiteit, voor vele doelgroepen.

Woningaanbod - Fase 1

De eerste fase van het project zal ca. 75 woningen omvatten en gaan bestaan uit een breed en afwisselend woningaanbod. Waaronder een groot aantal tussenwoningen. (ook Starters categorie), enkele levensloopbestendige twee-onder-een-kap woningen en een enkele vrijstaande woning. Hiermee maken starters, doorstromers en senioren op de woningmarkt kans op een woning in 't Veld.

Project status
  • Het bestemmingsplan is vastgesteld.
  • Naar verwachting start omstreeks maart 2024 de verkoop van de eerste 40 woningen.
  • Het bouwrijp maken is gestart.
Save the date!

In samenwerking met de gemeente Oss organiseren we een informatieavond op woensdag 21 februari 2024. Tijdens deze informatieavond zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om je vragen over het stedenbouwkundig plan en de duurzame maatregelen te beantwoorden. De makelaars kunnen je informeren over het woningaanbod en de naderende verkoop. 

📅 Woensdag 21 februari 2024
⏰ Vanaf 19.00 tot ca. 21.00 uur
📍   Multi Functioneel Centrum De Koppellinck, Kloosterstraat 4 te Geffen

Overige informatie

We verwachten omstreeks eind maart 2024 te starten met de verkoop van de circa 40 woningen in de eerste fase. In aanloop naar de start verkoop volgt via deze website verdere informatie, zoals definitieve datum start inschrijving, (indicatieve) V.O.N. verkoopprijzen en gedetailleerde informatie per bouwnummer.

Project om naar uit te kijken

Benieuwd naar dit project? Of wil je als eerste op de hoogte blijven van aankomende projecten? Vul onderstaand formulier in en we houden je op de hoogte! 

* Verplichte velden