Specialisten in exclusieve woningen.Burgemeester van Erpstraat 46 Berghem

Van der Krabben Qualis label

Ons woningaanbod onder het Qualis label omvat prachtige boerderijen en villa’s op de mooiste locaties. U vindt hier de absolute top qua woningaanbod in de regio Oss en Uden. Van der Krabben makelaardij biedt u, als enige in de regio Oss en Uden het Qualis label. Dit label vertegenwoordigt het exclusieve woningaanbod in de hogere prijsklasse en wordt gecombineerd met het advies en de deskundigheid van Van der Krabben.

resultaten

Sorteren op

Prijs

Toon resultaten
Toon de filter
De woningen worden geladen..

Uw contactpersonen

André Louwers

Register makelaar - taxateur wonen/MKB en Bedrijfsmatig vastgoedKantoor Oss a.louwers@krabben.nl 06 546 229 61

Joris Welten

Register makelaar - taxateur wonen/MKB en Bedrijfsmatig vastgoedKantoor Oss j.welten@krabben.nl 06 546 231 24

Jeffrey Gremmen

Register makelaar - taxateur Wonen/MKBKantoor Uden j.gremmen@krabben.nl 06 212 648 55

Specialisten in exclusieve woningen

Van der Krabben voert het exclusieve Qualis label in de regio Oss en Uden. Toegekend aan een selectie van 50 NVM makelaars die hun sporen hebben verdiend in de bemiddeling van exclusief onroerend goed. Makelaars met een uitstekende reputatie en een sterke, veelal leidende marktpositie in het hogere marktsegment. Het Qualis-label is exclusief per werkgebied toegekend.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit samenwerkingsverband een uitstekende investering is om onze dienstverlening verder te perfectioneren. De krachtenbundeling van Qualis makelaars op landelijk niveau heeft zich ruimschoots bewezen en leidt aanwijsbaar tot een optimale prijsvorming binnen een aanvaardbare verkooptijd. Of u nu uw woning wilt verkopen, een andere woning wilt kopen of uzelf oriënteert: laat u adviseren of begeleiden door de makelaar die met Qualis ruimte geeft aan uw ambities en aspiraties.

 

Mis niets!

Qualis Magazine (4 edities per jaar)

Dit door Van der Krabben gepersonaliseerde, lifestyle magazine wordt gekenmerkt door eigentijdse redactionele artikelen over onder andere wonen, lifestyle, kunst en cultuur. Het betreft een glossy, full colour magazine waarin het exclusieve woningaanbod van de door Qualis geselecteerde NVM makelaarskantoren wordt gepubliceerd. Het wordt verzonden naar de door alle Qualis makelaars geselecteerde adressen uit de specifieke doelgroep. Daarnaast kiezen alle Qualis makelaars met zorg een groot aantal publieke adressen waar het Qualis Magazine op de leestafels komt te liggen. Tevens wordt naar iedereen in de doelgroep die contact heeft met ons kantoor per mail, een digitale uitvoering van het Qualis e-Magazine verzonden.

Bekijk de laatste versie van het Qualis e-Magazine

Qualis Gallery (2 edities per jaar)

Dit glossy full colour magazine biedt ruim 250 pagina’s exclusief woningaanbod wordt verzonden naar huiseigenaren die hun woning, in het hoger segment, op dat moment te koop hebben staan. Het Qualis aanbod komt hiermee altijd op het juiste moment onder de aandacht van potentiële kopers. Tevens wordt naar iedereen in de doelgroep die contact heeft met ons kantoor per mail, een digitale uitvoering van de Qualis e-Gallery per mail verzonden.

Bekijk de laatste versie van de Qualis e-Gallery