Thuis in de regio met Jeffrey

In 2005 verruilde de jonge makelaar Jeffrey Gremmen zijn woonplaats Berghem voor een nieuwbouwwoning in Uden. “Want makelaars wonen graag in de gemeente waar ze actief zijn”, motiveert de mede-eigenaar van Van der Krabben Uden. Intussen woont het gezin Gremmen alweer ruim 17 jaar op Uden-Zuid. En als het aan hen ligt, blijft dat voorlopig zo.

 

 

Het geluksmomentje van… Ralph Timmermans

In een serie verhalen vragen we onze medewerkers naar hun werkgeluk. Wat maakt dat ze elke dag met zoveel plezier naar hun werk gaan? Deze keer aan het woord: mede-eigenaar Ralph Timmermans, die dit jaar zijn 25-jarig jubileum bij Van der Krabben Makelaardij viert.

Vrijstaande woning

Een kwart eeuw. Zo lang zet Ralph zich al met hart en ziel in voor ons kantoor. “In al die jaren heb ik heel wat kopers en verkopers blij kunnen maken”, opent hij. “Een huis kopen is voor mensen één van de belangrijkste momenten in hun leven. Om daaraan te mogen bijdragen, voelt goed en dankbaar. Zéker als je generatie op generatie het vertrouwen krijgt. Dat is echt heel bijzonder.”

Band opbouwen

Wat Ralph zegt klopt. Het komt regelmatig voor dat we de kinderen (en later ook de kleinkinderen) van klanten bedienen. “Dat zegt veel over het vertrouwen dat mensen in ons kantoor en onze medewerkers hebben”, concludeert Ralph. “Én over de wijze waarop we werken natuurlijk. Vaak bouwen we door de jaren heen echt een band op met een familie.”

Jeffrey Gremmen“Superleuk om de nieuwe generatie klaar te stomen voor ons mooie vak”

Trimmen in het buitengebied

Klaarstomen

Als ‘broekie’ kwam Ralph ons kantoor in 1997 voor het eerst binnenwandelen. In die tijd stond Jan van der Krabben nog aan het roer; een man van wie Ralph naar eigen zeggen veel heeft opgestoken. “Jan heeft me het vak geleerd. En het mooie is: ik mag zijn kennis nu weer doorgeven aan de jongere makelaars. Superleuk om de nieuwe generatie helemaal klaar te stomen voor ons mooie vak. Daar haal ik – naast het begeleiden van klanten – misschien wel het meeste plezier uit in mijn werk.”

Groeien

Elke makelaar heeft volgens Ralph zijn eigen manier van werken. “Maar iedereen pikt wel iets op van zijn of haar ervaren collega’s. Sommige tips die Jan mij gaf, pas ik nog steeds toe. En bij de jongere makelaars zie ik weer dingen van mezelf terug. Bijvoorbeeld als ze een onderhandelingsgesprek voeren, dan gebruiken ze soms dezelfde woorden als ik. Geweldig om te zien dat ze steeds ervarener en zelfstandiger worden. Ik zie ze elke dag groeien. En daar groei ik dan ook weer een beetje van.”

Verhuizen is toekomstmuziek

Of Jeffrey ooit nog aan verhuizen denkt? Die mogelijkheid sluit hij niet uit, al staat die gedachte op een klein waakvlammetje. “Dan denken we vooral aan de tijd nadat onze kinderen zijn uitgevlogen. Maar een concreet plan hebben we daar nog niet voor, hoor. We hebben het uitstekend naar onze zin in Uden-Zuid. Hier zitten we helemaal op onze plek.”