NVM
makelaar

Wonen

De voordelen van een NVM-makelaar?

Wij zijn als Van der Krabben al sinds jaar en dag lid van de NVM. En dat wordt je niet zomaar en ook ben je dat niet vanzelfsprekend. Dat geeft je als klant duidelijk voordelen.

Wat is een NVM makelaar?

Een NVM makelaar is een makelaar die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Het voordeel van het werken met een NVM makelaar is dat deze makelaar gebonden is aan de gedrags- en beroepsregels van de NVM en daardoor een bepaalde kwaliteitsstandaard hanteert.

Wat zijn de voordelen van een NVM makelaar?
  1. Professionaliteit: Een NVM makelaar is opgeleid en gecertificeerd om professionele diensten te verlenen aan klanten. Hij of zij beschikt over de kennis en expertise die nodig is om je te adviseren en te begeleiden bij het kopen of verkopen van een woning.
  2. Betrouwbaarheid: Omdat de NVM een gedrags- en beroepscode heeft opgesteld, moet een NVM makelaar zich houden aan deze code. Dit betekent dat hij of zij zich aan bepaalde normen en waarden moet houden en dat je erop kunt vertrouwen dat de makelaar zich aan zijn of haar beloftes zal houden.
  3. Netwerk: Een NVM makelaar heeft een groot netwerk van collega-makelaars en andere professionals in de vastgoedbranche. Hierdoor kan hij of zij je beter van dienst zijn en heb je toegang tot een groter aantal potentiële kopers of verkopers.
  4. Kwaliteitsstandaard: Omdat de NVM een kwaliteitsstandaard hanteert, weet je zeker dat de diensten die je van de NVM makelaar ontvangt van een hoog niveau zijn.
  5. Kennis van de lokale markt: Een NVM makelaar heeft vaak uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt. Hierdoor kan hij of zij je adviseren over de prijzen en trends in je buurt en kun je beter geïnformeerd beslissingen nemen over de aankoop of verkoop van je woning.
Conclusie

Kortom, het werken met Van der Krabben als NVM makelaar kan je helpen om het proces van het kopen of verkopen van een woning soepeler te laten verlopen en je meer vertrouwen te geven in de beslissingen die je neemt. We staan je graag met raad en daad bij.