Podium voor een woning:
Homeshow

Wonen

Homeshow

Homeshow is een innovatieve benadering van woningverkoop, waarbij elke woning zijn eigen website krijgt in de vorm van “de straatnaam+huisnummer.nl". Dit unieke concept is ontwikkeld om onderscheidend te zijn ten opzichte van andere makelaars en biedt verkopers de mogelijkheid om hun woning op een opvallende manier te presenteren. In dit artikel zullen we verkennen wat Homeshow te bieden heeft en hoe het een stimulerende factor kan zijn voor de verkoop van een woning.

Een podium voor de woning:

Homeshow geeft elke woning een eigen podium op het internet. Door een website te creëren met de specifieke straatnaam en huisnummer, wordt de woning gemakkelijk vindbaar en kunnen potentiële kopers direct toegang krijgen tot alle relevante informatie. Dit maakt het voor verkopers mogelijk om hun woning op een persoonlijke en aantrekkelijke manier te presenteren.

Belangrijke kenmerken van Homeshow:

Full screen foto's: Hoogwaardige, full screen foto's om de woning tot leven te brengen. Potentiële kopers kunnen de ruimtes verkennen en een realistisch beeld krijgen van de woning, nog voordat ze een bezichtiging hebben gehad.

Aanbiedingstekst: Elke Homeshow-website bevat een uitgebreide aanbiedingstekst waarin de bijzondere kenmerken en voordelen van de woning worden benadrukt. Verkopers kunnen hun woning op een overtuigende manier presenteren en potentiële kopers aantrekken.

Informatie over de buurt: Naast details over de woning zelf, biedt Homeshow ook informatie over de buurt. Potentiële kopers kunnen ontdekken hoe lang het rijden of fietsen is naar winkels, scholen en andere voorzieningen. Deze informatie helpt hen om een beter beeld te krijgen van de leefomgeving en de potentiële voordelen van de locatie.

Zonnewijzer: Homeshow is zich bewust van het belang van duurzaamheid en energie-efficiëntie. Daarom bevat elke Homeshow-website een zonnewijzer, waarmee potentiële kopers kunnen zien hoe de zon zich gedurende de dag rondom de woning beweegt. Dit biedt inzicht in de mogelijke blootstelling aan natuurlijk licht en kan bijdragen aan een duurzaam en energiezuinig huis.

Informatie over verduurzaming: Duurzaamheid is een belangrijk aspect van woningverkoop geworden. Homeshow voorziet in informatie over verduurzamingsmogelijkheden voor de woning. Potentiële kopers kunnen ontdekken welke stappen er zijn genomen om de woning energie-efficiënter te maken en kunnen zo een weloverwogen beslissing nemen.

Contact met de makelaar: De bezoeker van de website kan op deze manier makkelijk contact leggen met de makelaar. Dit is uiteraard belangrijk om een bezichtiging te kunnen plannen, maar ook om bijvoorbeeld van een van onze andere diensten gebruik te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plannen van een hypotheekgesprek.

Bod doen: Via deze functie kan een potentiële koper een bod doen. Het bieden via Homeshow biedt potentiële kopers het gemak en de flexibiliteit om op elk gewenst moment en vanaf elke locatie een bod uit te brengen. Dit is vooral handig voor drukbezette mensen die mogelijk geen tijd hebben om persoonlijk naar een makelaarskantoor te gaan of om telefonisch contact op te nemen. Met Homeshow kunnen ze eenvoudig een bod plaatsen op een moment dat hen het beste uitkomt.