Berghem

Burgemeester van Erpstraat 4

€ 355,00 / mnd.
Favoriet

Over dit pand

Welkom bij dit prachtige bedrijfsverzamelgebouw, ideaal gelegen in het hart van Berghem. Met een moderne uitstraling en luxe voorzieningen is dit de perfecte locatie voor ondernemers die op zoek zijn naar comfort en gemak.


Oppervlakte:
+ Ruimte 1 is ca. 18 m2, en bevindt zich op de eerste etage.
+ Ruimte 2 is ca. 24 m2, en bevindt zich op de tweede etage.


Kenmerken:
+ Beschikbaarheid: Of u nu opzoek bent naar een kantoor, praktijkruimte of iets anders, wij hebben verschillende ruimtes beschikbaar

+ Eigen parkeergelegenheid voor de deur: Met ruime parkeergelegenheid direct voor de deur kunnen zowel u als uw klanten eenvoudig toegang krijgen tot het gebouw. Het terrein is voorzien van een afsluitbare poort.

+ Centrale ligging: Geniet van de voordelen van een centrale zichtlocatie nabij het centrum van Berghem.

+ Bereikbaarheid: Dankzij de ligging komen er veel potentiële klanten voorbij, en met een busstation in de buurt en eenvoudige toegang tot de belangrijkste wegen, is het gebouw makkelijk te bereiken.

+ Luxe entree: Uw klanten worden verwelkomd in stijl dankzij de luxe entree en wachtruimte, die professionaliteit en klasse uitstraalt.

+ Toegankelijkheid: Met zowel een lift als een trap kunnen uw medewerkers en klanten eenvoudig alle verdiepingen bereiken.

+ Moderne uitstraling: Het gebouw is ontworpen met oog voor detail en heeft een moderne uitstraling die perfect past bij uw professionele imago.

+ Voorzieningen: Dit pand biedt moderne voorzieningen, waaronder een geavanceerd warmteterugwinsysteem (WTW) voor efficiënte energierecuperatie. Daarnaast beschikt het over energiezuinige LED-verlichting en een stijlvolle PVC-vloer. Ook, is er in iedere ruimte airco aanwezig.

+ Internet: In elke ruimte is zowel bekabeld internet als wifi beschikbaar.

+ Toegangssysteem: Het gebouw maakt gebruik van een toegangssysteem met badges, wat zorgt voor moeiteloze en veilige toegang tot de verschillende ruimtes.

+ Bestemming: Voor deze locatie geldt het bestemmingsplan 'Berghem Dorp - 2015.' Het bestemmingsplan is op te vragen bij ons kantoor.

+ Servicekosten: De servicekosten vertegenwoordigen een voorschot en worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht.Huurprijs:
+ Ruimte 1 (18 m2): huurprijs €355,- excl. btw per maand en servicekosten €90 excl. btw per maand
+ Ruimte 2 (24 m2): huurprijs €385,- excl. btw per maand en servicekosten €120 excl. btw per maand

Wacht niet langer en maak van deze unieke kans gebruik om uw bedrijf te vestigen op deze fantastische locatie in Berghem. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in uw nieuwe zakelijke thuis!

Aanvaarding:
In nader overleg.

Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 355,00 / mnd.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Kantoorruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 42 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, welke tevens kan worden afgesloten middels een hek.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken