Berghem

Nieuwe Steeg 6B

€ 729.000,- k.k.
Favoriet
Perceel: 85 m2

Over dit pand

Wij presenteren u deze zeldzame kans om uw eigen bedrijfspand te realiseren op een gunstige locatie aan de rand van bedrijventerrein De Geer. Dit perceel bouwgrond met een royale oppervlakte van 2.379 m² biedt ondernemers en investeerders de mogelijkheid om hun zakelijke visie tot leven te brengen. Of u nu op zoek bent naar een locatie voor uw groeiende onderneming, een investeringsmogelijkheid in vastgoed, of een kans om een nieuw bedrijfspand te bouwen, dit perceel is geschikt voor allerlei zakelijke doeleinden.

Oppervlakte: 2.379 m2.

Kenmerken:

+ Ruimte: Met een perceeloppervlakte van 2.379 m² heeft u voldoende ruimte om een aangepast bedrijfspand te bouwen dat aan al uw eisen en behoeften voldoet.

+ Ligging: Het perceel is gelegen aan de rand van bedrijventerrein De Geer, een gebied dat bekend staat om zijn zakelijke activiteiten en strategische locatie. U zult profiteren van de nabijheid van andere bedrijven, transportmogelijkheden en voorzieningen.

+ Nutsvoorzieningen: Bouwstroomkast is aanwezig, voorzien van 3x35 ampère. Tevens is er een bouw waterput aanwezig. Gasaansluiting is niet aanwezig. Glasvezel is wel aanwezig.

+ Bestemming: Dit perceel heeft de bestemming "bouwgrond voor bedrijfspand," waardoor het geschikt is voor de bouw van verschillende soorten bedrijfsgebouwen die voorkomen in de categorieën 1 tot en met 2 van de milieuzoneringslijst. Volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.

Dit is uw kans om een stempel te drukken op de zakelijke wereld door uw eigen bedrijfspand te bouwen op een uitstekende locatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden van dit unieke perceel te bespreken.

Maatvoering:

+ Maximum bebouwingspercentage 70%

+ Maximum bouwhoogte: 9 meter.

+ Maximum goothoogte: 6 meter.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 729.000,- k.k.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Bouwgrond
Oppervlakte
Perceeloppervlakte: 85 m2

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken