Grave

Kooikersweg 7

€ 1.500,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 130 m2
Perceel: 1968 m2

Over dit pand

Dit is een bijzondere gelegenheid om uw bedrijf te vestigen in een veelzijdige zakelijke ruimte, compleet met meerdere kantoren en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Dit pand, gelegen in Grave, biedt niet alleen een professionele werkomgeving, maar ook een rustige en aangename sfeer. Het voorste gedeelte, bestaande uit meerdere (kantoor-)ruimtes, is momenteel beschikbaar.

Het pand is zorgvuldig ontworpen om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen, met een scala aan kantoorruimtes die flexibel kunnen worden aangepast aan uw specifieke vereisten.

Bovendien is de ruime parkeergelegenheid op eigen terrein een waardevolle toevoeging, waardoor uw medewerkers en klanten gemakkelijk toegang hebben tot het pand zonder zich zorgen te hoeven maken over het vinden van een parkeerplaats.

Oppervlaktes:
- totaal ca. 130 m2

Kenmerken:

+ Ruime kantoorruimtes: Ideaal voor individuele werkruimtes, vergaderingen en samenwerkingen. Of het nu gaat om creatieve sessies, brainstormen of dagelijkse taken, hier vindt u de ruimte die u nodig heeft om te gedijen.

+ Parkeergelegenheid: Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, welke tevens beschikt over een afsluitbaar hek.

+ Volledig uitgeruste pantry: Geniet van de moderne keukenruimte, compleet met alle benodigde apparatuur om uw eigen maaltijden te bereiden.

+ Toilet: Het pand beschikt over een eigentijds en goed onderhouden toilet.

+ Lichtinval: Het pand beschikt over een rijk aantal ramen wat zorgt voor voldoende natuurlijk licht.

+ Bedrijfsruimte: Het pand is voorzien van een flexibele ruimte die geschikt is voor een breed scala aan bedrijfsactiviteiten, van productie tot opslag en alles daartussenin.

+ Bestemmingsplan: Bedrijven in de milieucategorie 2, 3.1 en 3.2 zijn toegestaan. Het volledige bestemmingsplan is op te vragen bij ons kantoor.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze unieke kans en plan een bezichtiging om deze prachtige ruimte zelf te ervaren. We willen u er echter op attent maken dat momenteel alleen het voorste kantoorgedeelte te huur is, terwijl de bedrijfshal niet beschikbaar is.

Aanvaarding:
In nader overleg.

Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 1.500,00 / mnd.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Kantoorruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 130 m2
Perceeloppervlakte: 1968 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Er is parkeergelegenheid op eigen terrein. Dit terrein is ook afsluitbaar middels een hek.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken