Heesch

Nieuwstraat 42

€ 700,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 96 m2
Perceel: 9465 m2

Over dit pand

Welkom bij deze uitstekende kans om uw onderneming te vestigen in deze goed onderhouden bedrijfshal, gebouwd in 1991. Met een ruime oppervlakte van 96 m2 biedt deze locatie de perfecte ruimte voor diverse zakelijke doeleinden.

Gunstig gelegen in het buitengebied van Heesch, biedt deze bedrijfshal niet alleen een professionele werkruimte maar ook een omgeving die rust uitstraalt.

Oppervlakte
Totale oppervlakte van ca. 96 m2

Kenmerken

+ Ruime bedrijfsoppervlakte: Met een oppervlakte van 96 m2 hebt u voldoende ruimte om uw bedrijf te laten groeien. Of het nu gaat om opslag of productie.

+ Toiletruimte: Praktisch gemak is ingebouwd met een toiletruimte voorzien van wasbakken. Dit zorgt voor een comfortabele werkomgeving voor u en uw medewerkers.

+ Parkeergelegenheid: Er is parkeergelegenheid op eigen terrein.

+ Bestemmingsplan: Deze bedrijfshal is ingedeeld in milieucategorie 2, waardoor het geschikt is voor bedrijven met een beperkte milieubelasting.

+ Ligging: Deze bedrijfshal bevindt zich in het buitengebied van Heesch, waardoor er een rustige werkomgeving wordt gecombineerd met optimale bereikbaarheid. De op-/afrit van de A59 ligt binnen 2 km, waardoor u uitstekende verbindingen heeft via deze belangrijke snelweg.

+ Openslaande deuren: Toegang tot de bedrijfshal wordt vergemakkelijkt door openslaande deuren, wat handig is voor het laden en lossen van goederen.


Bijzonderheden:

+ Voorschot elektra: Het voorschot bedraagt €25,- per maand. Dit zal jaarlijks worden verrekend middels een tussenmeter.

+ Heftruck: Bij het gebruik van een heftruck zijn alleen luchtbanden toegestaan.

+ btw: Op deze bedrijfsruimte is geen btw van toepassing.

+ Tevens is er een buitenterrein beschikbaar voor verhuur van ca.250m2, welke voorzien is van stelconplaten. Bij interesse
kunnen we kenbaar maken, wat hier de huurprijs voor is.

Aanvaarding
In overleg.

Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 700,00 / mnd.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Bedrijfsruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 96 m2
Perceeloppervlakte: 9465 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Parkeergelegenheid op eigen terrein.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken