Oss

Dommelstraat 49

€ 12.800,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 2490 m2
Perceel: 3120 m2

Over dit pand

Dit ruime bedrijfsgebouw kan een prima basis zijn voor tal van bedrijven en organisaties. Op de allereerste plaats vanwege de zeer fijne ligging op het Osse bedrijventerrein Elzenburg. Via de nabijgelegen N329 is er een directe aansluiting op zowel de A50 als de A59. Dat maakt het verkeer van en naar de bedrijfslocatie bijzonder gemakkelijk.

Bij het bedrijfsgebouw kan er op eigen terrein worden geparkeerd. Maar er zijn ook openbare parkeermogelijkheden in de naaste omgeving. Vervolgens is het totale bedrijfsgebouw toegankelijk via de centrale entree van het kantoorgedeelte of via de hoge overheaddeuren van de aansluitende bedrijfshallen.

Twee afzonderlijke hallen bieden een ruim open werkoppervlakte. Aan de voorzijde is een kantoorgedeelte met twee kantoorruimtes aan weerszijden. Een tussenhal geeft een inpandige doorgang naar de bedrijfshallen.

Kenmerken

+ Parkeren op eigen terrein in naaste omgeving.

+ Via voordeur en hal toegang tot uitgebouwd kantoorgedeelte aan voorzijde. In het kantoorgedeelte zijn twee kantoorruimtes. Via brede ramenrijen komt het daglicht hier volop binnen.

+ Dit pand beschikt over een aparte keuken.

+ In de hal en tussenhal bevinden zich toiletruimtes met dames- en herentoilet. De tussenhal is ook vanuit de bedrijfshallen toegankelijk.

+ Twee bedrijfshallen met in totaal ruim 700 vierkante meter aan vloeroppervlakte. Hoog gebogen plafond zorgt in de achterste en grootste hal voor veel bewegingsruimte. Ideaal als werkruimte voor tal van bedrijfsactiviteiten en voor magazijn of opslag.

+ Dit pand biedt toegang tot de bedrijfshallen via ruime overheaddeuren, waardoor het gemakkelijk is om grote apparatuur en voertuigen binnen te brengen.

+ Dit pand is bestemd voor bedrijven die vallen binnen de categorie├źn 1 t/m 3 van de milieuzoneringslijst, waardoor het geschikt is voor diverse zakelijke activiteiten. Het bestemmingsplan is beschikbaar op aanvraag via ons kantoor."

Specificaties
+ Bedrijfsruimte: ca. 2.400 m2
+ Kantoor/kantine: ca. 90 m2
+ Twee loading docks aanwezig.

Aanvaarding
In nader overleg.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 12.800,00 / mnd.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Bedrijfsruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 2490 m2
Perceeloppervlakte: 3120 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Parkeren op eigen terrein of op openbare parkeerplaatsen in naaste omgeving.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken