Oss

Galliersweg 8

€ 6.250,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 1660 m2
Perceel: 3330 m2

Over dit pand

Welkom bij dit bedrijfspand met kantoor, gelegen op het levendige bedrijventerrein Danenhoef, waar functionaliteit en comfort samenkomen om een ideale werkomgeving te creëren. Dit pand biedt niet alleen gemakkelijke toegang en ruime parkeergelegenheid op eigen afsluitbaar terrein, maar ook een scala aan voorzieningen die de behoeften van uw bedrijf ondersteunen.


Oppervlakte
+ Totaal: 1.660 m2


Kenmerken
+ Locatie: Het pand is uitstekend bereikbaar. Zo zijn de belangrijke uitvalswegen als de A59 en de A50 al binnen 5 minuten te bereiken. Ook de N329 is binnen 10 minuten te bereiken. Dit zorgt voor een snelle en gemakkelijke toegang tot het pand voor zowel medewerkers als klanten. De gunstige ligging nabij de snelweg maakt het pand ideaal gelegen voor bedrijven die behoefte hebben aan goede bereikbaarheid en toegankelijkheid.

+ Receptie: De ontvangst-/receptieruimte zorgt voor een warm welkom voor bezoekers en draagt bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf.

+ Bedrijfsruimte en kantoorruimte: Met een totale oppervlakte van 1660 m2 biedt dit pand verschillende werk- en kantoorruimtes van diverse groottes, waardoor er flexibiliteit is om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

+ Techniekruimte: Naast de kantoorruimtes biedt dit pand ook een technische ruimte. Dit is een essentiële ruimte waar apparatuur wordt geplaatst die nodig is voor het functioneren van het gebouw.

+ Voorzieningen: Het pand beschikt over een goed uitgeruste pantry en meerdere toiletruimtes verspreid over het gebouw, waardoor het comfort en gemak van uw medewerkers worden gegarandeerd.

+ Parkeergelegenheid: Er zijn parkeermogelijkheden op eigen afsluitbaar terrein. Daarnaast biedt het pand een fietsenstalling voor het veilig opbergen van fietsen.

+ Invulling: Er is ruimte voor overleg over de wensen en behoeften van de huurder.

+ Elektra: Het pand is voorzien van een 160 kVA zware elektra aansluiting.

+ Bestemmingsplan: Uitsluitend bedrijven zijn toegestaan die voorkomen in de categorieën 2 tot en met 4.2 van de milieuzoneringslijst. Het volledige bestemmingsplan is op te vragen op ons kantoor.

+ Bedrijventerrein Danenhoef: Op Danenhoef zijn diverse soorten bedrijven gevestigd, waaronder productiebedrijven, logistieke dienstverleners, groothandels en andere commerciële bedrijven. Daarnaast, is bedrijventerrein Danenhoef gelegen aan de noordelijke rand van Oss, nabij de snelweg A59, waardoor het goed bereikbaar is.

+ Energielabel: Het pand zal ten tijde van de oplevering beschikken over een energielabel C.


Aanvaarding
In nader overleg.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 6.250,00 / mnd.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Bedrijfsruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 1660 m2
Perceeloppervlakte: 3330 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, welke afsluitbaar is middels een hek.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken