Oss

Hertogensingel 85A

€ 700,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 75 m2

Over dit pand

Stap binnen in deze kantoor- en praktijkruimte, gelegen in een levendige woonwijk en op een steenworp afstand van het centrum van Oss. Met een oppervlakte van 75m2 biedt deze ruimte alle benodigde voorzieningen voor een comfortabele en professionele werkomgeving.

Oppervlakte
+ Kantoorruimte: ca. 75 m2
+ Buitenterrein: ca. 170 m2

Kenmerken:
+ Voorzieningen: Dit pand beschikt over een praktische kamerindeling die perfect is voor diverse bedrijfsactiviteiten, van kantoren tot consultatieruimtes. Het pand is voorzien van een eenvoudige pantry en een eigen toilet.

+ Temperatuur: Het pand is voorzien van twee airco’s in de voorste twee kantoren. Tevens is er een extra radiator geplaatst in de achterste kantoor/magazijn ruimte.

+ Ligging: Het object bevindt zich gunstig in een levendige woonwijk, op korte afstand van het centrum van Oss. Dankzij de ligging aan een doorgaande weg is het pand gemakkelijk bereikbaar.

+ Bestemming: Bedrijven die voorkomen in de categorieën 1 en 2 van de milieuzoneringslijst zijn toegestaan. Het volledige bestemmingsplan is op te vragen bij ons kantoor.

+ Parkeren: Met openbaar parkeren voor de deur en nog eens vier eigen parkeerplaatsen op het terrein, is het ontvangen van klanten of collega's een moeiteloze aangelegenheid.

+ Bereikbaarheid: Met een bushalte op slechts 3 minuten loopafstand en het treinstation van Oss op 18 minuten lopen, is deze locatie uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor reizen met de auto bieden nabijgelegen snelwegen A59 en A50 snel toegang tot omliggende steden en de rest van Nederland.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Aanvaarding:
In nader overleg.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 700,00 / mnd.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Kantoorruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 75 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Er is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken