Oss

Klaphekkenstraat 5

€ 850,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 70 m2

Over dit pand

Ben je op zoek naar een veelzijdige kantoor- of winkelruimte met talloze mogelijkheden? Zoek niet verder! We hebben de perfecte locatie, gelegen aan de rand van het stadscentrum.

Deze kantoorruimte is strategisch gelegen op een A2 locatie, waardoor deze gemakkelijk bereikbaar is voor zowel klanten als medewerkers. De ligging aan de rand van het centrum van Oss biedt alle voordelen van een centrale locatie, terwijl je toch de drukte van het stadscentrum vermijdt.

Als je geïnteresseerd bent in deze representatieve kantoorruimte/winkelruimte in Oss, aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen om een bezichtiging te regelen.

Oppervlakten
+ Kantoorruimte van ca. 70 m2.

Kenmerken:

+ Veelzijdige Ruimte: Deze ruimte biedt eindeloze mogelijkheden voor zowel kantoor- als winkelgebruik. Of je nu een start-up runt, een boetiek wilt openen of gewoon behoefte hebt aan een ruim kantoor, deze locatie past bij al je behoeften.

+ Parkeergelegenheid: Voor jouw gemak is er betaalde parkeergelegenheid in de buurt beschikbaar, zodat jouw klanten en medewerkers altijd een plekje kunnen vinden.

+ Centraal Station: Het centraal station bevindt zich op loopafstand, wat betekent dat jouw locatie uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer. Dit maakt het gemakkelijk voor zowel medewerkers als klanten om je te bereiken.

+ A2 Locatie: Deze locatie bevindt zich op een strategische A2 locatie, waardoor je een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid hebt voor een breed publiek.

+ Wacht niet langer en grijp deze geweldige kans om jouw bedrijf te vestigen op deze toplocatie!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen. Dit is een unieke kans die je niet wilt missen. We kijken ernaar uit om je te helpen deze ruimte om te toveren tot jouw ideale zakelijke bestemming.

+ Ligging: Begane grond

+ Systeemplafond met tl-verlichting

+ Apart toilet

+ Voorlopig energielabel C

+ Bestemming detailhandel (m.u.v. supermarkt), horeca t/m categorie 4, kantoor, dienstverlening, maatschappelijk. Volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.

Aanvaarding
In overleg
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 850,00 / mnd.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Kantoorruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 70 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Veel (betaalde) parkeergelegenheid op terreinen in naaste omgeving.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken