Oss

Kruisstraat 39B

€ 800,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 66 m2
Perceel: 149 m2

Over dit pand

Dit pand biedt een prima basis voor zowel winkel- als kantoorruimte. Dat heeft op de eerste plaats te maken met de opvallende locatie aan een van de belangrijkste toegangswegen naar het Osse centrum. De ligging langs deze veelgebruikte route garandeert een stroom van passanten. Die hun auto vervolgens kunnen parkeren op de parkeerplaatsen langs de Kruisstraat of op het parkeerterrein schuin tegenover.

Via de centrale deur in de glasgevel heb je toegang tot de diepe open werkruimte. Deze krijgt veel licht via de grote ramen in de pui, de tl-armaturen in het plafond en twee lichtkoepels. Door de situering van de lichtkoepels achterin is het ook heel goed mogelijk om ook hier bijvoorbeeld een kantoor of open werkplekken te realiseren.

Het pand is natuurlijk uitgevoerd met de noodzakelijke faciliteiten. Achter in de ruimte bevinden zich een pantry en een toiletruimte. Hier is ook een afgesloten installatiekast met de eigen HR-combiketel. Halverwege de werkruimte is aan de zijkant nog een afgesloten berging beschikbaar.

Kenmerken

+ Betaald parkeren op parkeerplaatsen aan weerszijden van Kruisstraat en op parkeerterrein schuin tegenover.

+ Toegang via toegangsdeur in glasgevel van bijna 3 meter breed. Twee lichtkoepels zorgen ook achterin voor een prima lichtinval.

+ Open werk- of winkelruimte van 66 m². Aan zijkant is een afgesloten berging.

+ Voorzien van meterkast, systeemplafond met tl-verlichting, toiletruimte, pantry en installatiekast met onder andere HR-combiketel.

+ Energielabel B (tot 13 oktober 2031).


Aanvaarding
Beschikbaar per 01 november 2023.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 800,00 / mnd.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Winkelruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 66 m2
Perceeloppervlakte: 149 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Betaald parkeren op parkeerplaatsen aan weerszijden van Kruisstraat en op parkeerterrein schuin tegenover.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken