Oss

Molenstraat 51

€ 1,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 297 m2

Over dit pand

Ontdek dit veelzijdige kantoorpand in de hoofdstraat van het Osse centrum. Met diverse kantoorruimtes, airconditioning, circa 15 eigen parkeerplaatsen en een energielabel A biedt dit pand de perfecte omgeving voor uw bedrijf.

Oppervlakte:
+ Totaal ca. 220 m2

Kenmerken:
+ Kantoorruimtes: Of u nu op zoek bent naar een open werkruimte, individuele kantoren of vergaderruimtes, dit pand biedt diverse opties om aan uw zakelijke behoeften te voldoen.

+ Locatie: Gelegen in het centrum van Oss, bevindt dit kantoorpand zich op loopafstand van het levendige Walkwartier, wat niet alleen eindeloze mogelijkheden biedt voor lunchpauzes, netwerken en ontspanning, maar ook zorgt voor een levendige omgeving met veel voorbijgangers.

+ Parkeergelegenheid: Achter het pand bevindt zich voldoende parkeerruimte voor medewerkers, wat zorgt voor moeiteloze toegang tot uw werkplek.

+ Pantry: Geniet van het gemak van een goed uitgeruste pantry, ideaal voor het zetten van een kop koffie of het bewaren van snacks en drankjes.

+ Sanitaire voorzieningen: Netjes onderhouden toiletfaciliteiten zijn direct toegankelijk vanuit de kantoorruimtes, waardoor het comfort van alle gebruikers wordt gegarandeerd.

+ Bereikbaarheid: Het pand geniet van een uitstekende bereikbaarheid dankzij de nabijheid van zowel het trein- als busstation, wat het gemakkelijk maakt voor medewerkers en bezoekers om het pand te bereiken. Bovendien is het pand goed bereikbaar met de auto, waardoor het een ideale locatie is voor verschillende vormen van transport.

+ Energielabel: Met een energielabel A is dit pand niet alleen milieuvriendelijk, maar biedt het ook lagere operationele kosten dankzij efficiƫnt energiegebruik.

+ Reclame: Kopgevel reclame is toegestaan met toestemming van verhuurder.

+ Bestemmingsplan: Conform het bestemmingsplan zijn diverse functies toegestaan in dit pand, waaronder kantoren, dienstverlening en maatschappelijke doeleinden. Het volledige bestemmingsplan is bij ons op kantoor op te vragen.


Aanvaarding:
In nader overleg.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 1,00 / mnd.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Kantoorruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 297 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Het pand beschikt over 15 eigen parkeerplaatsen.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken