Oss

Ridderhof 98

€ 475.000,- k.k.
Favoriet

Over dit pand

Welkom bij deze buitengewone gelegenheid om eigenaar te worden van een veelzijdig kantoorpand in Oss. Dit goed onderhouden complex biedt een scala aan mogelijkheden met meerdere kantoorruimtes op de eerste en tweede verdieping, ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een centrale en functionele werkplek.

Oppervlakte:
+ Begane grond ca. 113 m2
+ Eerste verdieping ca. 113 m2
+ Totaal ca. 226 m2

Het pand bevindt zich in een zeer representatieve omgeving. Aan de overkant van de fietsstraat is het moderne gemeentehuis en ook museum Jan Cunen en het stadspark zijn op loopafstand. Wie trouwens iets verder door gaat op deze route komt binnen enkele minuten bij het centraal station.

Kenmerken:

+ Multifunctioneel kantoorpand: Dit pand bestaat uit diverse kantoorruimtes met verschillende afmetingen, waardoor het flexibel is om te voldoen aan uiteenlopende zakelijke behoeften.

+ Centrale locatie: Dit pand ligt in een aantrekkelijke buurt, tegenover het moderne gemeentehuis, nabij museum Jan Cunen en het stadspark. Op loopafstand bevindt zich het centraal station.

+ Voorzieningen: Dit pand is compleet afgewerkt met vloerbedekking, systeemplafond/stucplafond, verlichting en kabelgoten. Het pand beschikt ook over een pantry en op elke verdieping bevindt zich een toilet.

+ Parkeergelegenheid: Er zijn vier eigen parkeerplaatsen beschikbaar.

+ Bestemmingsplan: Het pand heeft een gemengde bestemming. Voor het opvragen van het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Bijzonderheden:

+ Bij deze verkoop wordt gewerkt met een project notaris; Kern notarissen. Dit omdat voorkeur verkopende partij is de b.v. te verkopen; Ridderhof Vastgoed b.v.

+ Het pand zal in zijn basis leeg verkocht worden, zonder de aanwezigheid van huurders.

+ Bij oprechte belangstelling nodigen wij u vriendelijk uit om contact met ons op te nemen. Wij stellen graag een link beschikbaar naar een dataroom, waar u uitgebreidere informatie kunt verkrijgen, waaronder tekeningen, de WOZ-aanslag, gegevens van de Vereniging van Eigenaren (VvE), en kadastrale gegevens.

Aanvaarding:
In overleg
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 475.000,- k.k.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Kantoorruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 226 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Het pand beschikt over vier eigen parkeerplaatsen. Verder is het mogelijk om te parkeren op het parkeerterrein Raadhuishof welke is gelegen achter het gemeentehuis en theater Lievekamp.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken