Oss

Ridderhof 98

€ 525,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 25 m2

Over dit pand

De kwalificatie ‘zichtlocatie’ krijgt bij dit kantoor een speciale invulling. Het pand ligt namelijk tegen het spoor en aan de drukke fietsstraat van en naar het Osse stadshart. Dag in, dag uit gaan hier steevast drommen fietsers voorbij. Het creëert een bijzondere dynamiek aan de voorkant.

Het pand bevindt zich in een zeer representatieve omgeving. Aan de overkant van de fietsstraat is het moderne gemeentehuis en ook museum Jan Cunen en het stadspark zijn op loopafstand. Wie trouwens iets verder door gaat op deze route komt binnen enkele minuten bij het centraal station.

De moderne kantoorruimte is gesitueerd in een complex dat bestaat uit woonappartementen op de 2e en 3e verdieping en commerciële ruimten op de begane grond en 1e verdieping. Deze ruimte is gelegen op de 1e verdieping van het pand.

Indeling:
Begane grond: entree, ontvangstruimte, kantoorvertrekken, keuken met compleet modern keukenmeubel met ingebouwde apparatuur, meterkast, bergkast en toilet.
Verdieping: overloop, toilet, drie kantoorvertrekken.

Voorzieningen:
De unit is compleet afgewerkt met o.a. vloerbedekking, systeemplafond / stucplafond, verlichting en kabelgoten.

Beschikbaar:
Kantoor op de eerste verdieping ca. 25 m2.

Eventueel te huur met eigen parkeerplaats.

Aanvaarding:
In overleg

Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 525,00 / mnd.
Status: Verhuurd
Bouw
Type: Kantoorruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 25 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Parkeerterrein Raadhuishof is gelegen achter het gemeentehuis en theater Lievekamp. Hier is het mogelijk een half uur gratis te parkeren. Dit mag één keer per auto per dag. U toetst uw kenteken in en zodra u moet betalen hoeft u alleen op de groene knop te drukken. Wilt u langer dan 30 minuten parkeren? Dan betaalt u het gewone uurtarief. U krijgt dan niet het eerste half uur gratis. Het parkeertarief is € 1,50 per uur, met een maximum van € 2,50 voor 4 uur. Als u langer dan 4 uur parkeert betaalt u maximaal € 4,- voor de hele dag.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken