Oss

Walplein 22

€ 1.450,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 161 m2

Over dit pand

De locatie in hartje stad zorgt voor een grote zichtbaarheid en aanloop. Door de ligging ten opzicht van bekende winkelketens is bovendien een gestage aan- en doorloop van winkelend publiek verzekerd. Waarbij de uitnodigende glasgevel ervoor zorgt dat de winkel extra in het oog springt.

Eenmaal door deze representatieve entree komen de klanten in een royale winkelruimte. Het aanbod krijgt hier alle gelegenheid om volledig tot zijn recht te komen. De winkelruimte op de begane grond wordt aangevuld met een praktische verdieping. Hier zijn fijne opties om magazijn- en opslagruimte te realiseren. Maar ook andere toepassingen zijn absoluut denkbaar.

Het totaal maakt dit winkelpand uitermate interessant voor zowel beginnende als gevestigde ondernemers.

Kenmerken

+ Centrale ligging: Gelegen in het levendige centrum van Oss, biedt dit pand optimale zichtbaarheid. Tevens, ligt het pand op een van de aanlooproutes naar het Walkwartier.

+ Parkeergelegenheid: Het pand beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving, waardoor klanten moeiteloos hun weg naar uw bedrijf kunnen vinden en medewerkers zonder zorgen kunnen parkeren.

+ Frontbreedte: Met een royale frontbreedte van circa 9 meter biedt deze locatie optimale zichtbaarheid voor uw bedrijf, waardoor het een uitstekende eerste indruk maakt op voorbijgangers en potentiële klanten.

+ Verdieping: De praktische verdieping van het pand biedt een scala aan mogelijkheden, waaronder wonen, opslag, magazijn, kantoor of extra winkelruimte, waardoor het perfect is aan te passen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf.

+ Afwerking: De begane grond van het pand is voorzien van een strakke dekvloer en een zwart plafond, wat een eigentijdse en professionele uitstraling creëert die perfect past bij diverse zakelijke doeleinden. De eerste verdieping daarentegen heeft vloerbedekking en een systeemplafond, waardoor het een comfortabele en functionele ruimte is voor verschillende activiteiten.

+ Voorzieningen: Het pand is uitgerust met een toiletruimte en pantry, waardoor het aan alle basisbehoeften voldoet en zowel medewerkers als klanten comfortabel kunnen verblijven.

+ Bestemmingsplan: Met een bestemming voor detailhandel, horeca en publiekgerichte dienstverlening biedt deze locatie een breed scala aan mogelijkheden om uw bedrijf te ontwikkelen en uit te breiden. Het volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.


Aanvaarding
In nader overleg.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 1.450,00 / mnd.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Winkelruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 161 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Er zijn meerdere parkeerplaatsen verspreid over het Osse centrum.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken