Uden

Loopkantstraat 14A

€ 35.000,00 / mnd.
Favoriet

Over dit pand

Ontdek de perfecte plek voor jouw bedrijf op het bruisende bedrijventerrein Loopkant-Liessent. Dit complex ligt op een uitstekend bereikbare locatie nabij de woonboulevard, ideaal voor zichtbaarheid en toegankelijkheid.

De Loopkantstraat fungeert als een van de belangrijkste verbindingswegen tussen het bedrijventerrein en het centrum van Uden. Daarnaast maakt de nabijgelegen Industrielaan deel uit van de hoofdontsluiting en de randweg. Door de gunstige ligging biedt de Provincialeweg N264 snel toegang tot de op- en afritten van de autosnelweg A50.

De bedrijfsruimte is volledig uitgerust met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een efficiënte bedrijfsvoering. Met een nette toilet en een praktische pantry is werken op deze locatie comfortabel en efficiënt. Er is tevens ruimte om een kantoor in te richten, waardoor je al je bedrijfsactiviteiten op één plek kunt centraliseren.

Oppervlakten:
+ begane grond: ca. 333 m2
+ 1e verdieping: ca. 86 m2
+ Entresol: ca. 175 m2
+ Totaal: ca. 594 m2

Kenmerken

+ Bedrijfshal: De aanwezige bedrijfshal met overhead deur maakt het eenvoudig om goederen te laden en lossen, wat het logistieke proces efficiënter maakt.

+ Kantoorruimte: Op de eerste verdieping bevindt zich een kantoorruimte. Dit biedt de mogelijkheid om administratieve en operationele activiteiten te scheiden.

+ Voorzieningen: De moderne toiletvoorzieningen op beide verdiepingen en een goed uitgeruste pantry bieden extra comfort voor medewerkers en bezoekers, waardoor de werkervaring verbeterd wordt.

+ Veelzijdigheid: Door de flexibele indeling zijn talloze bedrijfsvormen mogelijk. Of je nu een kantoor, showroom, of productiehal nodig hebt, dit pand biedt de ruimte die je zoekt.

+ Locatie: Gelegen op het bedrijventerrein Loopkant-Liessent in Uden, bekend om zijn dynamische bedrijfsomgeving en uitstekende zichtlocatie. Dit bedrijventerrein trekt veel verkeer aan, wat bijdraagt aan de zichtbaarheid van je bedrijf.

+ Bereikbaarheid: De locatie ligt dicht bij de N264, die een directe verbinding biedt met de A50. Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige toegang voor zowel medewerkers als klanten.

+ Parkeergelegenheid: Voor de deur bevindt zich ruime parkeergelegenheid, waardoor zowel medewerkers als bezoekers gemakkelijk en snel kunnen parkeren.

+ Bestemming: Uitsluitend bedrijven tot de milieucategorie 3.1 zijn toegestaan. Het bestemmingsplan is op te vragen bij ons kantoor.

Bijzonderheden:
+ Entresol: De entresolvloer, welke 175 m² groot is, is beschikbaar voor overname. Indien overname niet gewenst is, zal deze bij de oplevering worden verwijderd.

Aanvaarding:
In nader overleg.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 35.000,00 / mnd.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Bedrijfsruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 594 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Parkeergelegenheid voor de deur.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken