Uden

Steenovenstraat 1

€ 18.000,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 140 m2
Perceel: 945 m2

Over dit pand

Betreed de wereld van efficiƫntie en professionaliteit in dit uitstekende kantoorpand, gunstig gelegen in het bruisende Uden. Deze eigendom is niet alleen strategisch gepositioneerd, maar biedt ook een perfecte mix van moderne faciliteiten die ideaal zijn voor kantoor- of praktijkgebruik.

Het pand is zorgvuldig ontworpen om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen, met een scala aan kantoorruimtes die flexibel kunnen worden aangepast aan uw specifieke vereisten.


Oppervlakte:
+ Wachtruimte: 26 m2
+ Totaal: ca. 140 m2


Kenmerken:
+ Begane grond: Alle faciliteiten en voorzieningen bevinden zich op de begane grond van dit pand, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor alle gebruikers, inclusief mensen met mobiliteitsbeperkingen.

+ Veelzijdige kantoorruimtes: Dit kantoorpand beschikt over meerdere kantoorruimtes met een kamerindeling. De mogelijkheid om alle ruimtes af te sluiten biedt gebruikers van dit pand privacy, veiligheid en flexibiliteit. Of het nu gaat om vergaderruimtes, kantoren of andere faciliteiten

+ Ontvangst: Dit pand biedt een warme ontvangst met een goed uitgeruste wachtkamer, een handige garderobe en een professionele receptie/balie om bezoekers te verwelkomen. De aanwezigheid van een centrale muziekinstallatie zorgt voor een aangename sfeer

+ Gemeubileerd: Dit pand biedt de mogelijkheid om eventueel ook volledig gemeubileerd en gestoffeerd gehuurd te worden, waardoor het direct klaar is voor bewoning. Geniet van het gemak en comfort van een volledig ingerichte ruimte.

+ Voorzieningen: Dit pand biedt een comfortabele omgeving voor verschillende behoeften, inclusief airconditioning en verwarming voor een aangename temperatuurregeling in alle ruimtes. Daarnaast is er wifi beschikbaar in alle ruimtes.

+ Keuken: De aanwezigheid van een volledig uitgeruste keuken, inclusief koelkast, vaatwasser en magnetron, biedt gebruikers van dit pand de mogelijkheid om maaltijden te bereiden en op te warmen op hun gemak.

+ Toilet: Het pand beschikt over een eigentijds en goed onderhouden toilet.

+ Lichtinval: Het pand beschikt over een rijk aantal ramen wat zorgt voor voldoende natuurlijk licht.

+ Parkeergelegenheid: Dit pand biedt het gemak van openbare parkeergelegenheid direct voor de deur, waardoor bezoekers eenvoudig toegang hebben tot het gebouw.

+ Bestemmingsplan: Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven die vallen onder milieucategorie 1 en 2 toegestaan bij dit pand. Het volledige bestemmingsplan is op te vragen bij ons kantoor.

+ De huurprijs is exclusief gas, water en licht.

Afmetingen ruimtes:
+ Hal: ca. 2.50x1.50 m
+ Wachtkamer: ca. 4.00 x 6.50 m
+ Garderobe: ca. 2.30x1.30 m
+ Administratie/keuken/balie: ca. 4.00x3.40 m
+ (Kantoor)ruimte 1: ca. 8.00x3.50 m
+ (Kantoor)ruimte 2: ca. 3.50x2.90 m
+ (Kantoor)ruimte 3: ca. 3.00x4.00 m
+ (Kantoor)ruimte 4: ca. 2.50x3.00 m
+ (Kantoor)ruimte 5: ca. 2.90x4.00 m
+ (Kantoor)ruimte 6: ca. 3.50x3.80 m
+ Archief: ca. 2.80x2.20 m
+ Toilet voorportaal: ca. 1.25x1.25 m
+ Toilet: ca. 1.00x1.15 m

Aanvaarding:
In overleg

Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 18.000,00 / mnd.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Kantoorruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 140 m2
Perceeloppervlakte: 945 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Openbare parkeergelegenheid voor de deur.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken