Veghel

Meijerijgaarde 5

€ 2.150,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 381 m2

Over dit pand

Op zoek naar een geweldige locatie voor jouw winkel? Gelegen in het winkelcentrum Meijerijgaarde Veghel, bieden wij jou een prachtige winkelruimte met maar liefst 16 meter aan etalage en een totale oppervlakte van ongeveer 381 m2 (winkel/opslag/kantoor). Deze ruime en veelzijdige plek biedt jou talloze mogelijkheden om jouw onderneming te beginnen of voort te zetten.

De winkelruimte ligt midden in de voetgangerszone van Winkelcentrum Meijerijgaarde Veghel, omringd door allerlei andere winkels en bedrijven. Hierdoor zul je altijd veel potentiële klanten voorbij zien komen. Bovendien is de winkel goed bereikbaar per auto, met de A50 en provinciale weg N279 dichtbij. Klanten en leveranciers kunnen je dus makkelijk vinden. Achter in het pand vind je een kantoor en een pantry van zo'n 34 m2. Ideaal om je administratieve taken in alle comfort af te handelen. De opslag kan prima gebruikt worden als magazijn en voor het opslaan van bijvoorbeeld voorraad en meubilair.

In Veghel ben je van harte welkom met de auto, en er zijn verschillende plekken waar je kunt parkeren. Veel van deze parkeerplekken zijn aangeduid als blauwe zones. Met een parkeerschijf mag je hier maximaal 2 uur parkeren van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 en 17.00 uur (op vrijdag geldt dit tot 21.00 uur). De blauwe zones zijn te vinden in de omgeving van Meijerijstraat, Meijerijplein, De Kempen, Hoefplein, en een deel van Vlas en Graan.

In de rest van het centrum kun je vrij parkeren. Houders van een GPK (Gehandicaptenparkeerkaart) mogen gratis en onbeperkt parkeren op de speciale gehandicaptenplaatsen.

Grijp deze unieke kans om jouw onderneming te vestigen in deze bruisende omgeving. Bel ons vandaag nog om een bezichtiging te plannen en ontdek zelf alle mogelijkheden die deze winkelruimte biedt. Wacht niet te lang, want deze kans wil je echt niet missen!

Oppervlakten
+ Winkel = 188 m2
+ Opslag = 159 m2
+ Overige ruimtes = 34 m2

Kenmerken
+ Een frontbreedte van ruim 16 meter, zodat jouw winkel gelijk opvalt en iedereen niet om jouw etalage heen kan.
+ Ongeveer 381 m2 totale oppervlakte en een v.v.o. van 188 m2, genoeg ruimte om jouw ideeën werkelijkheid te maken.
+ Systeemplafonds en tl-verlichting zorgen voor een gezellige en uitnodigende sfeer.
+ Met airco blijft het pand altijd aangenaam, zelfs op de warmste dagen.
+ Voorzien van alarm en verwarming, zodat jouw klanten en personeel zich veilig en comfortabel voelen.
+ Bestemming detailhandel, horeca categorie 1a en 1b, dienstverlening. Volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.
+ Energielabel A.


We kijken er naar uit om jou binnenkort te verwelkomen in Winkelcentrum Meijerijgaarde Veghel!
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 2.150,00 / mnd.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Winkelruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 381 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: In Veghel ben je van harte welkom met de auto, en er zijn verschillende plekken waar je kunt parkeren. Veel van deze parkeerplekken zijn aangeduid als blauwe zones. Met een parkeerschijf mag je hier maximaal 2 uur parkeren van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 en 17.00 uur (op vrijdag geldt dit tot 21.00 uur). De blauwe zones zijn te vinden in de omgeving van Meijerijstraat, Meijerijplein, De Kempen, Hoefplein, en een deel van Vlas en Graan. In de rest van het centrum kun je vrij parkeren. Houders van een GPK (Gehandicaptenparkeerkaart) mogen gratis en onbeperkt parkeren op de speciale gehandicaptenplaatsen.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken