Veghel

Taylorweg 8T

€ 1.450,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 144 m2
Perceel: 77 m2

Over dit pand

Welkom bij Bedrijventerrein "De Dubbelen"! Wij hebben een prachtige zelfstandige unit beschikbaar in het bedrijfsverzamelgebouw van 2008. Deze unit is voorzien van een elektrische sectionaaldeur en heeft een oppervlakte van 72 m2 op de begane grond en nog eens 72 m2 kantoorruimte op de verdieping.

De ligging van deze unit is uniek, want het pand ligt pal aan de Zuid-Willemsvaart en de N265. De begane grond is bereikbaar via de sectionaaldeur of de aparte loopdeur die uitkomt in de hal met trapopgang naar de verdieping. De ruimte op de begane grond is voorzien van een meterkast, toilet, kleine pantry, verwarming, airco en spiegelwand. De vloer is voorzien van grote rubberen vloertegels. Via de hal en vaste trap kom je op de verdieping waar je een luxe kantoorruimte vindt met ruimere eveneens luxe afgewerkte keuken, airco, verwarming en een luxe beton ciré vloer. Vanaf de verdieping kijk je uit over de Zuid-Willemsvaart. Opvallend detail is het aangebrachte spanplafond; een op maat gemaakt strak gespannen kunststof doek.

Of je nu een starter bent of een gevestigde onderneming, deze zelfstandige unit biedt alle faciliteiten die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. En met de ligging aan de Zuid-Willemsvaart en de N265, ben je altijd goed bereikbaar voor klanten en leveranciers. Daarnaast zijn er voldoende parkeermogelijkheden.

Kom gerust een kijkje nemen en ontdek zelf de vele mogelijkheden die deze unit te bieden heeft. We zien je graag bij Bedrijventerrein "De Dubbelen"!

Oppervlakten:
+ Begane grond - 72 m2.
+ 1e verdieping - 72 m2.
+ Totaal - 144 m2.
+ Hoogte begane grond - 3.26 m.
+ Hoogte verdieping - 2.76 m.

Kenmerken:
+ Energielabel A, geldig t/m 17-05-2033.
+ Elektrische sectionaaldeur.
+ Aparte loopdeur.
+ Pantry op begane grond én verdieping.
+ Voorzien van airco en verwarming op de begane grond en verdieping.
+ Rubberen vloertegels begane grond.
+ Luxe beton ciré vloer op de verdieping.
+ Eigen CV ketel.
+ Het pand is voorzien van een alarmsysteem.

Bestemming bedrijven met bedrijfsactiviteiten onder de categorie 3.1 t/m 5.2. Bedrijven met bedrijfsactiviteiten onder de categorie 2. Volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.

Aanvaarding
In overleg.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 1.450,00 / mnd.
Status: Verhuurd
Bouw
Type: Bedrijfsruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 144 m2
Perceeloppervlakte: 77 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Er is voldoende parkeergelegenheid.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken