De voordelen van een NVM-bedrijfsmakelaar

Zakelijk

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het verhuren of verkopen van een bedrijfsruimte, is het kiezen van een NVM-bedrijfsmakelaar een verstandige beslissing. Wij zijn als Van der Krabben Bedrijfsmakelaars al sinds jaar en dag lid van de NVM. En dat wordt je niet zomaar en ook ben je dat niet vanzelfsprekend. Dat geeft je als klant duidelijk voordelen.

Wat is een NVM bedrijfsmakelaar?

Een NVM bedrijfsmakelaar is een bedrijfsmakelaar die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Bedrijfsmakelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Het voordeel van het werken met een NVM bedrijfsmakelaar is dat deze bedrijfsmakelaar gebonden is aan de gedrags- en beroepsregels van de NVM en daardoor een bepaalde kwaliteitsstandaard hanteert.

Wat zijn de voordelen van een NVM bedrijfsmakelaar?

Professionaliteit: Een NVM bedrijfsmakelaar is opgeleid en gecertificeerd om professionele diensten te verlenen aan klanten. Hij of zij beschikt over de kennis en expertise die nodig is om je te adviseren en te begeleiden bij het verhuren of verkopen van een bedrijfsruimte.

Betrouwbaarheid: Omdat de NVM een gedrags- en beroepscode heeft opgesteld, moet een NVM bedrijfsmakelaar zich houden aan deze code. Dit betekent dat hij of zij zich aan bepaalde normen en waarden moet houden en dat je erop kunt vertrouwen dat de bedrijfsmakelaar zich aan zijn of haar beloftes zal houden.

Netwerk: Een NVM bedrijfsmakelaar heeft een groot netwerk van collega-bedrijfsmakelaars en andere professionals in de vastgoedbranche. Hierdoor kan hij of zij je beter van dienst zijn en heb je toegang tot een groter aantal potentiële huurders of kopers.

Kwaliteitsstandaard: Omdat de NVM een kwaliteitsstandaard hanteert, weet je zeker dat de diensten die je van de NVM bedrijfsmakelaar ontvangt van een hoog niveau zijn.

Kennis van de lokale markt: Een NVM bedrijfsmakelaar heeft vaak uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt. Hierdoor kan hij of zij je adviseren over de prijzen en trends in je buurt en kun je beter geïnformeerd beslissingen nemen over de verhuur of verkoop van je bedrijfsruimte

Conclusie

Kortom, het werken met Van der Krabben Bedrijfsmakelaars als NVM bedrijfsmakelaar kan je helpen om het proces van het verhuren of verkopen van een bedrijfsruimte soepeler te laten verlopen en je meer vertrouwen te geven in de beslissingen die je neemt. We staan je graag met raad en daad bij.