't Veld - Molenzicht - fase 1 Geffen

Beschikbaar

Mooi nieuws vanuit nieuwbouwplan 't Veld Geffen: op vrijdag 28 juni 2024 starten we met de verkoop van 5 levensloopbestendige rijwoningen!

Geheel in de sfeer van de regio en de bijzondere locatie worden de unieke woningen uitgevoerd in een karakteristieke boerderijstijl. De woningen zijn gesitueerd op de mooiste locatie van dit woningplan, namelijk aan een groenzone tegenover de bekende Molen Zeldenrust. De naam ‘MolenZicht’ doet voor de bewoners van deze boerderijwoningen alle eer aan.

De boerderijwoningen zijn levensloopbestendig. Wonen, wassen, leven, douchen en koken op de begane grond. Alles wordt uitgevoerd met hoogwaardig materiaal en uiteraard wordt er extra gelet op duurzaamheid. De landelijke uitstraling van de nultreden woningen gaat hier perfect samen met eigentijds en toekomstbestendig wonen. Elke woning heeft een ruime parkeervoorziening op eigen terrein, zodat u makkelijk uw auto kunt in- en uitstappen. Het spreekt voor zich dat senioren hier een fijne woning en omgeving aantreffen. Hier vindt u vooral rust en een prachtig uitzicht. Heerlijk om van hieruit de omgeving te verkennen, te voet of op de fiets.

Start verkoop

De verkoop gaat a.s. vrijdag op 28 juni officieel van start. Vanaf 28 juni 10:00 uur kunt u alle informatie over de woningen van fase 1 bekijken op www.hetveld-geffen.nl. Ook kunt u op de projectwebsite de digitale verkoopstukken downloaden. Oriënteert u zich liever op papier? De fysieke verkoopdocumentatie ligt vanaf 01 juli a.s. voor u bij ons klaar op kantoor aan de Kruisstraat 21 te Oss.

Inschrijven

Inschrijven voor deze woningen kan middels het inschrijfformulier dat verkrijgbaar is via de website en bij de makelaars. De inschrijving sluit op maandag 8 juli 2024 12:00 uur. Heeft u interesse? Zorg dan dat uw inschrijving voor die tijd ons is ingediend. Wanneer u tussentijds vragen hebt kunt u ook altijd bij ons terecht.

Onze nieuwbouwmakelaars

Heidi Oosterveen

Heidi Oosterveen

Adviseur nieuwbouw

Nikki Verbruggen

Nikki Verbruggen

Adviseur nieuwbouw

Joris Welten (RM-RT)

Joris Welten (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatig vastgoed (Directie/partner)

Jeffrey Gremmen (RM-RT)

Jeffrey Gremmen (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur wonen (Directie/partner)

Harm van der Pas (K-RMT)

Harm van der Pas (K-RMT)

Erkend financieel adviseur & NVM makelaar nieuwbouw (Partner)

Waar kunnen we je bij helpen?

Waar kunnen
we je bij helpen?

Ik wil een afspraak maken

Contactgegevens